Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

War Thunder

Elrajtolt a War Thunder Ground Forces zárt bétájának harmadik felvonása

Tavasszal jelentős frissítés érkezik, amely új repülőket tartalmaz, valamint a rajongók kezébe adja a lehetőséget, hogy maguk szerkesszék a játékot.

2014.02.26. 22:00 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Gaijin Entertainment bejelentette, hogy elrajtol a War Thunder Ground Forces kiegészítőjének harmadik zárt bétája. Ezen azok vehetnek részt, akik teljesítették a novemberi kihívásokat vagy megvásárolták a játék valamelyik Starter Packját. Utóbbi esetben valamilyen ritka tank is a játékos markát üti, valamint elsők között próbálhatják ki a játék nyílt bétáját is, amely a mostani, harmadik zárt tesztet követően fog megjelenni.
Emellett arra is fény derült, hogy a játék következő jelentős frissítése valamikor a tavasz folyamán fog megjelenni, amely a játékosok kezébe adja a szükséges eszközöket, amelyekkel saját küldetéseket, helyszíneket, repülőket és azokhoz egyedi festéseket készíthetnek. Új repülők terén is érkeznek újdonságok: 18 új géppel bővül a kínálat amelyek között megtalálható a MiG-15, az F-82 Twin Mustang, valamint az F-086 és F-30 a japán oldalon. Új események érkeznek a Squadron vs. Squadron játékmódhoz is. Emellett a repülők viselkedése is megújul: megjelenik a túlmelegedés. ■

War Thunder
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
War Thunder

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló