Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Bound by Flame

Bound by Flame megjelenési dátum

A fejlesztők néhány kép társaságában új részleteket is elárultak a játék crafting rendszeréről.

2014.03.15. 17:01 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Spiders elárulta a tavaly bejelentett Bound by Flame pontos megjelenési dátumát. Emellett részletesebben is meséltek a fantasy alkotásban található crafting rendszerről, valamint a karakterünk átalakításáról is. A világban kalandozva rengeteg kincses ládát fogunk kifosztani, amelyek tele lesznek különféle nyersanyagokkal. Emellett természetesen ellenségeink holttesteit is kifoszthatjuk. Az így szerzett anyagokat használhatjuk fel fegyverek, páncélok, csapdák, lőszerek vagy épp különféle főzetek elkészítésére. Ezeknek az anyagoknak gyakran találkozhatunk szennyezett változatával is, amelyek további képességekkel ruházhatják fel a belőlük készített eszközöket. A nyersanyagok minősége is nagyon változó lesz, természetesen minél erősebbek, annál ritkábbak is lesznek, ugyanakkor csak ezekből lehet majd igazán erős fegyvereket és páncélokat kovácsolni. Ha viszont a gyengébb összetevőkből elegendő áll rendelkezésünkre, azokat erősebb anyaggá is összegyúrhatjuk.
Ha egy felszerelési tárgyunknak már nem vesszük hasznát, érdemes újrahasznosítani a bennük rejlő anyagokat. Igaz, így csak azok egy részét nyerjük vissza. A fejlesztők komoly szerepet szánnak ennek a játékrésznek, mivel a karakterünk egyes képességei is kifejezetten ehhez kapcsolódnak majd. Minél tehetségesebbek vagyunk, annál kevesebb anyagból tudunk erős eszközöket készíteni.
Jóféle szerepjátékhoz méltón karakterünk külsejét is kedvünkre átalakíthatjuk majd. Az egyes felszerelési tárgyak három részből épülnek fel, amelyek szabadon változtathatóak lesznek, ez pedig látszani is fog karakterünk kinézetén. Mivel hősünk nem rendelkezik feneketlen hátizsákkal, így csak véges számú felszerelést hordhat magánál. Egy bizonyos mennyiség felett már csak lassabban képes mozogni, de e kapacitását különféle képességeinek fejlesztésével fokozhatjuk.
A Bound by Flame tehát május 7-én jelenik meg PC-re, PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra, valamint PlayStation 4-re. ■

előző
következő
Bound by Flame megjelenési dátum
Bound by Flame megjelenési dátumBound by Flame megjelenési dátumBound by Flame megjelenési dátumBound by Flame megjelenési dátumBound by Flame megjelenési dátumBound by Flame megjelenési dátum
Bound by Flame
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Bound by Flame

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló