25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

inFamous: Second Son - az erőkről

A játék hőse több különleges erő birtokában is lesz, de ezek közül egyelőre csak kettőt ismerünk.

Írta: GeryG 1 hozzászólás

Jövő héten jelenik meg a PlayStation 4 következő nagy exkluzív címe, az inFamous: Second Son. A játékban Delsin Rowe bőrébe bújhatunk, aki egyike a különleges erőket birtokló embereknek. Őket a második rész eseményei után nem igazán kedveli a mindenkori kormány, így mindent elkövetnek, hogy eltakarítsák őket a képből. Delsin azonban a különlegesek között is különleges, ő ugyanis képes eltanulni mások képességeit is. Eddig két ilyen képességet mutattak be a fejlesztők, a füst és a neon erejét, de állításuk szerint több is lesz, amelyeket a meglepetés miatt nem fednek fel a premier előtt. Arról viszont beszéltek, hogy a képességek használatát alaposan átalakították a második részhez képest, mivel abban meglehetősen körülményes volt az irányítás. Ezt most jóval egyszerűbben oldják majd meg.
Az inFamous: Secon Son március 21-én jelenik meg kizárólag PlayStation 4-re. Addig is nézzétek meg az alábbi trailert, amelyben az erőszakos oldalt láthatjátok működés közben. A video egyes jelenetei ismerősek lehetnek korábbról.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

GustyX
GustyX [7048]
Nyálcsorgatóhúbasszamegkellinstaegyps4mostazonnalbeszarásezmarhajólesziorigykedős smiley.
Wow. Azt hiszem ez olyan játék, ami miatt - HD TV birotkában - azonnal vennék rendelnék egy PS4-et.

Kissé a Saints row 4 ugrott be, akár annak komolyabb folytatása is lehetne. Vagy a SR4 nyúlt az elődökből?
Mindenesetre ilyesmi játék jöhetne több és PC-re.
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (1 db)