Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Act of Aggression

Act of Aggression részletek

A néhány napja bejelentett stratégiai játékról a GDC-n hangzottak el az első információk.

2014.03.23. 10:34 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Bő egy hete mi is beszámoltunk róla, hogy az Eugen Systems új stratégiai játékon dolgozik, amely az Act of Aggression címet viseli. Ebből és a stúdió múltjából már könnyen ki lehetett következtetni, hogy a 2005-ben megjelent Act of War című alkotásuk folytatásáról lehet szó, de a GDC-ig nem árultak el semmit.
A rendezvényről azonban már megérkeztek az első részletek, amelyek ugyan továbbra sem árasztottak el minket, de néhány érdekesség kiderült belőlük. A történet néhány generációval utánunk, a jövőben játszódik, mi pedig az ENSZ különleges alakulatát irányíthatjuk majd.
"Az egyszemélyes kampány során az ENSZ Tererra nevű egységét irányíthatjuk, amelynek minden tagja más és más országból származik. Néhány ENSZ fejest leszámítva senki nem tud róluk." - nyilatkozta Alexis de Dressay, az Eugen Systems alapítója és vezére.
A játék visszatér a klasszikus valósidejű stratégiák alapjaihoz, vagyis ismét lesz bázisépítés is, amely során igazán nagy létesítményeket is felépíthetünk.
"Bázisépítésnél rengeteg szabad helyünk lesz, amelyek maximális kihasználásával igazán nagy bázisokat építhetünk, nem csupán néhány, céltalanul elhelyezett épületet. Azt szeretnénk, ha a játékosok sok bázist húznának fel, ehhez pedig rengeteg nyersanyagot használhatnak fel, hogy előnyt szerezzenek az ellenségeikkel szemben."
Egyelőre tehát ennyit lehet tudni a játékról, így megjelenési dátumról sem esett szó. De az ígéretek szerint ez hamarosan megváltozik. ■

Act of Aggression
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Act of Aggression

hozzászólások (5)

Shadowguard
Shadowguard 2014.03.23. 19:51
Végre egy régifajta bázisépítős stratégia. Már csak az kell, hogy minél előbb megjelenjen és jó is legyen... :P
Barthezz
Barthezz 2014.03.23. 19:59
+1

A StarcCraft 2 WoL-on és HotS-on kívül nem volt ilyen játék az utóbbi 4-5 évben, ott meg a 3. felvonásra a Blizzardot ismerve valószínű még éveket várhatunk. A C&C rebootot pedig mint tudjuk, lefújták. Úgyhogy nagyon ki vagyok már éhezve én is egy klasszikus RTS-re.
GeryG
GeryG 2014.03.23. 20:23
A Company of Heroes 2-ben nem volt bázisépítés? Az elsőben ugye volt, de a másodikat csak próba szinten láttam pár percre. (az most nem téma, hogy vh-s játék :) )
Barthezz
Barthezz 2014.03.23. 22:24
Annyira lehúzták sajnos mindenhol, hogy nem próbáltam. Plusz engem sem mozgatott meg egy újabb 2. vh-s játék, elég sok ilyen RTS-t vittem régebben végig, bejárva valamennyi frontvonalat, hogy bármi újat tudjon mutatni egy újabb ilyen játék.
GeryG
GeryG 2014.03.23. 23:05
Igen, azt én is olvastam több helyen, hogy gépigényt leszámítva kb. ugyanaz lett mint az első rész 0 innovációval. :)
ajánlott olvasnivaló