For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

A Hegemony Rome: The Rise of Caesar végső változata megjelenési dátumot kapott

A Római Birodalom korában játszódó stratégiai játék hamarosan kikerül a Steam Early Access programjának repertoárjából.

2014.05.13. 23:43 | szerző: gregmerch | kategória: Játék

A Longbow Games által fejlesztett Hegemony Rome: The Rise of Caesar hamarosan eléri végleges változatát. A Gaius Julius Caesar korai, Európa-szerte folytatott hódító hadjáratait feldolgozó stratégiai játékban négy, akár évtizedekig is elhúzódó kampány közül választhatunk. Ezen kívül szabad játékmódra is lehetőségünk nyílik, amelyben mintegy húsz nemzettel vághatunk neki a csatározásoknak és a világuralmi törekvéseknek. A program leginkább a Total War sorozat és az Age of Empires széria mechanizmusaira hajaz, ám ezúttal jóval grandiózusabb kampányokban vehetünk részt. A fejlesztők ígérete szerint egy egészen a legaprólékosabb részletekig zoomolható, az előző, göröghonban játszódó epizód, a Hegemony Gold: Wars of Ancient Greece továbbfejlesztett motorjával készült, ám annál tízszer részletesebben kidolgozott, mintegy egymillió négyzetkilométernyi területet felölelő térképen játszhatunk, amely a Caesar korabeli Európát öleli fel. Feladataink közé tartozik légióink irányítása, tisztek kinevelése, egységek előléptetése, alkalmazkodás a folyamatosan változó körülményekhez, erődítmények építése és az egyes leigázott provinciák helytartóin keresztül városaink fejlesztése. Aki kíváncsi a program mechanizmusaira, az tekintse meg a lenti, bő félórás fejlesztői videót.
A Kasedo Games (a Kalypso Media digitális részlege) gondozásában kiadásra kerülő Hegemony Rome: The Rise of Caesar teljes verziója május 15-étől vásárolható meg digitális, és május 30-tól dobozos formában, kizárólag PC-re. A program addig is a Steam Early Access keretén belül szerezhető be 23 euróért. ■

Hegemony Rome: The Rise of Caesar
A legutóbbi Hegemony Rome: The Rise of Caesar cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.

Négy új videón a Horizon: Zero Dawn, amely pontokat is kapott már

Bemutató a világ felfedezéséről, annak lakóiról, a vadászatról és a főhősről, Aloyról.