Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Divinity: Original Sin

Íme, a Divinity: Original Sin gyűjtői kiadása

A bőséges csomagot csak limitált számban lehet megvásárolni, így érdemes sietnie az érdeklődőknek.

2014.05.17. 11:25 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Ha minden a tervek szerint alakul, akkor a Divinity: Original Sin a nyáron végre tényleg meg is jelenik, hiszen a 2012-es bejelentés óta már számtalan alkalommal eltolták a premiert. A fejlesztők most viszont nagyon biztosak az új dátumban, így elérkezettnek látták az időt, hogy bemutassák a játék gyűjtői kiadását, amely bőséges tartalmat kínál, cserébe borsos árat kérnek érte. A következőket találjátok a 70 eurót kóstáló csomagban:

  • Két Steam kód a játékhoz a kooperatív játék kedvéért
  • A Divine Divinity és a Beyond Divinity digitális kiadása
  • Receptkártyák a játék craftrendszeréhez
  • Rivellon térképe
  • A2-es kétoldalú poszter
  • A játék zenéjét tartalmazó album
  • Original Sin témájú kártyapakli
  • Szerepjátékos dobókocka szett tartózsákkal
  • Matricák

A gyűjtői kiadásból mindössze 3000 darab készül, amelyből 1500 a Kickstarter-támogatóknak fognak kipostázni, a maradék 1500-t pedig a Larian Studios oldalán lehet megvásárolni, vagyis érdemes sietni, nehogy elkapkodják. A fejlesztők egy új frissítést is elérhetővé tettek a játék Steames korai változatához, amellyel egyszerre a Maces változat is elkészült. Akármelyik változatot is vásároljuk meg, mindkét platformra megkapjuk a játékot. A két platform játékosai egymással is játszhatnak. A Divinity: Original Sin június 20-án jelenik meg. ■

Divinity: Original Sin
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Divinity: Original Sin

hozzászólások (2)

gothmog
gothmog 2014.05.17. 12:21
Maradok a sima kiadásnál (egy időben a kedvencekből beszereztem a gyűjtőit, de rájöttem, hogy igazából nem használok semmit sem belőlük), de az biztos vétel lesz. A Larian amúgy is az egyik legszimpatikusabb, legemberségesebb fejlesztőcsapat.
Emlékszem még például, amikor a DD-ben az első végigjátszásomnál elakadtam anno (nem találtam egy bizonyos törpét), és a játék fórumára beírva az egyik fő fejlesztő válaszolt/igazított útba öt percen belül.
De olyanról is tudok, aki egy game bug miatt akadt el a Divinity2-ben (az egyik main questet nem tudta befejezni), és amikor írt a fórumra, a fejlesztők - mivel a hibát javító patch még odébb volt - elkérték a mentését, majd meghekkelve (gyakorlatilag a hibát javítva) visszaküldték neki néhány órán belül :)
GeryG
GeryG 2014.05.17. 12:59
Igen, ez tényleg szimpatikus hozzáállás. Nem tudom, mekkora stúdió, de valószínűleg nem az a Ubisoft féle többezres létszám. Az ilyen kis csapatok mindig sokkal barátságosabbak, segítőkészebbek. :)
ajánlott olvasnivaló