For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Új trailert kapott a Mighty No. 9

A MegaMan szellemi örököse hosszú idő után hallatott magáról ismét.

2014.06.01. 20:21 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Még 2013 szeptemberében indította el Keiji Inafune és csapata a Mighty No. 9 Kickstarter projektjét. A kitűzött cél 900 000 dollár volt, ám a végösszeg 3 845 000 dollárnál állt meg, amelyhez a PayPalen keresztül további 200 000 dollár folyt be, így végül 4 millió dollár felett zárt a gyűjtés. Ez pedig azt jelentette, hogy az eredeti tervekhez képest is egy nagyszabású projekt vehette kezdetét. És miért is volt ekkora a játékos társadalom lelkesedése a kilences számú robot kapcsán? Mert a játék nem titkoltan a mára kultikussá vált MegaMan szellemi örököse lesz, ez pedig már önmagában is elégnek bizonyult, hogy a játékosok határozottan rábólintsanak.
A fejlesztők tavaly december óta rengeteget haladtak a játékkal, most pedig egy vadonatúj trailerrel rukkoltak elő, amelyen két pályát (No. 2 és No. 5 pályáit) ismerhetjük meg, valamint némi betekintést nyerhetünk a főellenségek elleni küzdelembe. A látottak alapján egy pörgős ügyességi játékhoz lesz szerencsénk, amelyet az Unreal Engine 3 hajt meg. PC mellett szinte minden aktuális konzolra el fog készülni: PlayStation 3, PlayStation 4, Xbo 360, Xbox One, Wii U, PlayStation Vita és 3DS szerepel a célplatformok között. A premierre jelen állás szerint 2015 áprilisában kerülhet sor. ■

Mighty No. 9
A legutóbbi Mighty No. 9 cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.

Négy új videón a Horizon: Zero Dawn, amely pontokat is kapott már

Bemutató a világ felfedezéséről, annak lakóiról, a vadászatról és a főhősről, Aloyról.