Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Megjelent a Blue Estate

A rail shooterek nem haltak ki, most épp PS4-en támad egy.

2014.06.25. 08:53 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Focus Home Interactive gondozásában jelent meg kizárólag PlayStation 4-re a HESAW új játéka, a Blue Estate. Egy igazi ritkaságról, egy rail shooterről van szó, amely a régi játéktermi időket és hangulatot hivatott felidézni. Legutoljára a Rambo The Video Game indult a műfaj képviselőjeként, de az a játék sajnos említésre sem érdemes.
A Blue Estate két főszereplője Tony Luciano, egy gengszterfőnök önfejű fiacskája, aki háborút folytat a Sik bandával, valamint Clarence, akit azért béreltek fel, hogy kihúzza Tonyt a slamasztikából. A játékmenet a hagyományos rail shootereket idézi, vagyis nem mi mozgunk, nekünk csak a célzásra kell figyelnünk. Ehhez a PlayStation 4 mozgásérzékelős kontrollere lesz a segítségünkre, a fejlesztők kifejezetten erre építették az irányítást. Megannyi ellenfelünkkel való harcunk során egy kisebb hadseregnek is elegendő fegyver áll a rendelkezésünkre, ráadásul meg is oszthatjuk szórakozásunkat egy barátunkkal a kooperatív módnak köszönhetően.
A Blue Estate a PlayStation Store-n keresztül vásárolható meg, a PlayStation Plus előfizetőknek 20% kedvezménnyel. ■

előző
következő
Megjelent a Blue Estate
Megjelent a Blue EstateMegjelent a Blue EstateMegjelent a Blue EstateMegjelent a Blue EstateMegjelent a Blue EstateMegjelent a Blue Estate
Blue Estate
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Blue Estate

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló