Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Just Dance világbajnokság

A Ubisoft és az Electronic Sports World Cup megállapodott egymással, amelynek értelmében a francia kiadó ritmusjátéka bekerül a világbajnokság programjába.

2014.06.27. 16:29 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Ubisoft és az Electronic Sports World Cup (ESWC) megállapodást kötöttek, amely szerint a Just Dance mostantól részét képezi az elektronikus sportok világbajnokságának. A verseny lebonyolítása először régiókra lesz bontva, majd a döntőre egy nagy show keretében kerül sor. A selejtezőkre szeptember 21-ig kerül sor, jelentkezni pedig több formában is lehet. Elsősorban a Just Dance 2014 többjátékos módjában, a World Dance Floor módban, ahol július 13-án, 20-án és 27-én, augusztus 3-án és 31-én, valamint szeptember 7-én, 14-én és 21-én lesznek a fordulók. A Just Dance TV-n is lehet rögzíteni a játékosok legjobb produkcióit, valamint egyes országokban akár személyesen is próbára tehetik magukat a versenyszellemű játékosok az ESWC rendezvényein.
A döntőre október 30. és november 1. között kerül sor Párizsban a Paris Games Week keretein belül, ahol az élő produkciókat először egy zsűri, majd az online közösség rangsorolhatja. ■

Just Dance 2014
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Just Dance 2014

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló