Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

H1Z1 - Így éld túl a zombiapokalipszist

Tizenegyperces gameplay videójával rukkolt elő a SOE, így mélyebb betekintésünk nyílhat a poszt-apokaliptikus túlélő-MMO játékmenetébe.

2014.07.01. 14:40 | szerző: Malakai | kategória: Játék

A lenti videót ugyan már lejátszották az E3 közönségének, most azonban a Sony Online Entertainment a teljes anyagot közzétette, amelyben a H1Z1 designere, Jimmy Whisenhunt avatja be a nézőt a tárgykészítés, a vezetés, valamint a harc rejtelmeibe.
Az alapelképzelés egyszerű. Egy zseblámpával, egy hátizsákkal és egy fejszével indulva kell túlélnünk, és a hatalmasnak mondott nyitott világ veszélyei mellett a zombikkal is fel kell vennünk a harcot. A video alapján teljes szabadságot kapunk majd, így ha bármire szükségünk van, azt magunknak kell elkészítenünk. Vághatunk fát, hogy abból csapdákat, nyílvesszőket készítsünk, idővel pedig saját épületet is felhúzhatunk. Az élelmet is magunknak kell beszereznünk, a szomjúság ellen pedig ponyvával gyűjthetünk esővizet, vagy merhetünk vizet a folyóból is. Azt azonban tisztítás nélkül nem lesz ajánlatos elfogyasztanunk. A H1Z1-ben lehetőségünk nyílik majd különböző járművek vezetésére is, ezek azonban könnyedén megsérülhetnek, de az is elképzelhető, hogy már megtalálásukkor sem lesznek kifogástalan állapotban. Ilyenkor a szükséges alkatrészeket szintén magunknak kell legyártanunk.
A videóban a SOE kiemelt figyelmet fordított a dinamikusan változó napszakoknak és az időjárási viszonyoknak. A változás az ígéretek szerint nagyban befolyásolja majd a játékmenetet is, hiszen a különböző időjárási viszonyok mellett többek között a járművek menettulajdonságai is megváltoznak. Ugyan a videóban nem szerepelt, de John Smedley, az SOE elnöke hivatalos Twitter csatornáján azt is elárulta, hogy havazásra is számíthatunk, és a dinamikus időjárási rendszer nyújtotta lehetőségeket a H1Z1-en kívül a Planetside 2-ben is alkalmazni fogják.
A H1Z1 hamarosan elérhetővé válik a Steam Early Accessen keresztül. A játék PC-re jelenik meg, de a tervek szerint a PlayStation 4 tulajdonosoknak sem kell sokáig várniuk, hogy próbára tehessék túlélési ösztöneiket. ■

H1Z1
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
H1Z1

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló