Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Project CARS Project CARS

Játék kontra valóság videót kapott a Project CARS

A Slightly Mad Studios a video mellett kiadta a támogatott játékkormányok listáját is.

2014.07.16. 08:57 | szerző: Malakai | kategória: Játék

A Project CARSt fejlesztő csapat szoros együttműködésben dolgozik a kormányokat gyártó Thrustmasterrel, ami erősen látszik azon, hogy a most megjelent, a játék által támogatott kormányokat felsoroló listán erős többségben vannak ezen gyártó termékei. Persze talán nem véletlen, hogy egy ilyen kaliberű játéknál fontosnak érzik, hogy minél jobban irányítható legyen kormánnyal is. Az ugyancsak frissen kiadott videóban például egy Thrustmaster T500RS mögött ülve irányítja a szerencsés kiválasztott az együléses gépet. A Project CARS pedig továbbra is remekül mutat, nem csoda, hogy a Slighty Mad Studios bevállalt egy ilyen videót, amelyben a valós életbeli versenyzéssel hasonlítják össze a játékot.
A játékban egyébként a motorsportok széles skáláján tehetjük majd próbára magunkat. Franchise módban saját szánk íze szerint specializálódhatunk a gokarttól indulva a rallyra, a túraautókra, a GT-re, a Le Mans-ra, de a formaautókig bezárólag voltaképpen bármilyen motorsport-kategóriára, miközben ízlésünk szerint változtathatjuk meg a járgányaink küllemét. De lesz természetesen multiplayer is, ahol barátainkkal egy teljes versenycsapatot is felépítve küzdhetünk meg az idővel, és a kihívóinkkal. Kell ennél több? ■

Project CARS
A legutóbbi Project CARS cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.