25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Jön a Trine Enchanted Edition

PC-re már elérhető, de PS4-re és Wii U-ra biztosan elkészül az első rész felújított változata.

Írta: GeryG 3 hozzászólás

Sajnos a Trine 3 bejelentésére (ha lesz ilyen egyáltalán) még várnunk kell, ugyanis a Frozenbyte csapata eddig a Trine 2 Complete Edition fejlesztésén dolgozott, amely nem is olyan régen érkezett meg PlayStation 4-re. Most pedig bejelentették, hogy készül a Trine Enchanted Edition, amely PC-re már elérhető, de PS4-re és Wii U-ra is jönni fog, valamint tervezik a Linux és Mac változatokat is (PS3-ról nem érkezett hír). Az eredeti 2009-ben jelent meg és meseszerű megvalósításával (mind látvány, mind narráció terén), valamint innovatív játékmenetével nagy sikert aratott. 2011-ben jött a folytatás, amelynek motorjával most elkészülhet az első rész felújított változata is. Nem csupán grafikailag javul a játék, de kap online támogatást is, emellett javítottak a pályákon belüli mentési rendszeren is. Akik PC-re korábban már megvásárolták a játékot, azok most ingyen juthatnak hozzá a felújított változathoz egy frissítés formájában.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Trine Enchanted Edition

Platform:

Fejlesztő: Frozenbyte

Megjelenés:
2014. július 24. PC
n/a: Mac, Linux, PS4, WiiU

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Skorpio90
Skorpio90 [5506]
Igen, nekem is eszembe jutott a Deus Ex, csak rosszat hallottam az ápgrédelt verzióról, szerencsére nekem még az alap van meg a Missing Linkkel. Mondjuk már kétszer futottam neki, de még mindig nem sikerült végig vinnem, szerintem még a feléig se jutottam el, pedig nagyon faszántos játék.
VodevilX
VodevilX [11345]
Ez legalább jó dolog! Sajnos nem mindig van így...
Deus Ex Human Revolution DC verziója teljesen az 1.0 bugos alap játékra épül... és a jobb, felpatchelt alap verzió már nem is kapható hivatalosan...
Ugyanígy Doom 3 BFG Edition, tönkre vágja az alapjáték lényegét... fegyver+ fény egyszerre, ezen felül az egész játék még világosabb is... elveszik az egésznek a lényege. Teljesen érthetetlen mikor ilyen érthetetlen módon elbasszák az egészet.
Skorpio90
Skorpio90 [5506]
Kösz az infót, erről nem is hallottam. Ráadásul akinek megvan Steam-en az első rész, az ingyen kapja meg, ami pedig még szimpatikusabb, hogy ki lehet választani, melyik verzióval akarunk játszani.
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (3 db)