Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Last of Us: Remastered pontszámok

Az eredeti kiadáséhoz hasonló mértékű sikert aratott a kritikusok körében a felújított játék.

2014.07.28. 11:17 | GeryG | kategória: Játék

Holnap jelenik meg a The Last of Us: Remastered, a Naughty Dog nagy sikerű játékának PS4-es kiadása. Mivel elsősorban a grafika terén újult meg az alkotás, a játékmenethez pedig csak a már korábbról is ismert DLC-k módosításaival nyúltak hozzá, a siker szinte előre borítékolható volt. Ezt tükrözik a külföldi sajtóban ma megjelent első élménybeszámolók is:

Sokat tehát nem kell hozzáfűzni a fenti pontszámokhoz, a legrosszabb értékelés szerint is zseniálisra sikerült Joel és Ellie kalandja. Érdemes egyébként vetni egy pillantást az eredeti kiadás első beszámolóira, amelyek szintén hasonló képet festettek a játékról. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

The Last of Us: Remastered
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Last of Us: Remastered

hozzászólások (10)

gregmerch
gregmerch 2014.07.29. 10:11
Az biztosan nagyon ott lesz! Meg a DriveClubnak is illene.
balays82
balays82 2014.07.29. 14:15
Igen, jövőre már más lesz a helyzet, addigra végre megérkeznek a kifejezetten PS4-re fejlesztett (és sok esetben idénről elhalasztott) játékok is. Az idei év azonban nem igazán felel meg az elvárásoknak, exkluzív fronton is egyedül az inFamous árválkodik már egy ideje.

gregmerch:

Én ezt nagyrészt időhúzó taktikának érzem, valamivel ki kell elégíteni a játékosok igényeit ebben az átmeneti időszakban. Mondjuk, legalább minőségi portok készülnek, az is valami.
gregmerch
gregmerch 2014.07.30. 08:51
Azért egy bő két évvel ezelőtt piacra dobott PS Vitánál ez már több mint időhúzás.
RAI*DEN
RAI*DEN 2014.07.30. 08:58
Teljességgel kizártnak érzem, hogy jövőre az Uncharted 4 lemosson minden játékot a színről. Eleve jönni fog a Metal Gear Solid 5 Phantom Pain, illetve a The Witcher 3. Akármennyire is jó meg nagy cím, ezeket nem fogja tudni überelni(nálam bizonyosan nem, főleg az Uncharted 3 tükrében, ami nálam a széria leggyengébb darabja, ami szinte már szarul sikerült)
balays82
balays82 2014.07.30. 10:12
Technológiai szempontból szerintem le fogja mosni a konkurenciát, ilyen téren az Uncharted mindig is a Sony zászlóshajója volt. A többit meg majd meglátjuk, Drake utolsó (?) kalandjába szerintem bele fognak adni mindent. Én bízok a negyedik részben, bár furcsa módon legutóbb a Naughty Dog második számúnak tartott fejlesztőcsapata sokkal nagyobbat dobott a The Last of Us-szal, mint az első számú az Uncharted 3-mal (amit én azért még véletlenül sem neveznék rossz játéknak). Meg azóta egy pár meghatározó fejlesztő is lelépett tőlük, igaz jöttek helyettük új elismert nevek is.

gregmerch:

A Vita esetében szerintem sem időhúzásról van szó. Ott valamit nagyon elrontott a Sony, mert egyáltalán nem tudta vonzóvá tenni a gépet a fejlesztők számára.
ajánlott olvasnivaló