Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Wasteland 2 Wasteland 2

Megérkeztek az első Wasteland 2 értékelések

26 évet vártunk a folytatásra, most kiderül, megérte-e.

2014.09.19. 14:30 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Hosszú, két és fél évtizedes várakozás után, ma végre megjelent a Wasteland 2 végleges, teljes értékű kiadása. Az inXile több hónapon át tartó tesztelései előzték meg ezt a jeles dátumot, így a rajongók jobbal bizakodhatnak abban, hogy az elődhöz méltó folytatást kapnak. A külföldi sajtó nem is tétlenkedett, közölték is első benyomásaikat a játékkal kapcsolatban. Íme az értékelések:

Bár a szokásosnál egyelőre picit kevesebb értékelés látott egyelőre napvilágot, ezek egyöntetűen pozitív tapasztalataikról számolnak be, vagyis a rajongók joggal bizakodnak. A mai premier alkalmából egyébként a launch trailer sem maradhat el. ■

Wasteland 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Wasteland 2

hozzászólások (8)

Artemius '89
Artemius '89 2014.09.21. 23:10
Köszönöm! :) Akkor elgondolkozom rajta, nem szeretem az olyan játékokat, amiben már zavaróvá válik az összetettség. Szeretem, ha megdolgoztat egy játék, sőt, fontosnak tartom, de fontos, hogy letisztult legyen :)
MattMatthew
MattMatthew 2014.09.22. 09:19
A 10/10 a nagyon bonyolult és az 1/10 a nagyon nem bonyolult?:-D

Engem kicsit azért megijesztett a karakteralkotás:-D. Pontosabban inkább az, hogy még nagyon ismeretlen a rendszer és nem tudom, hogy mi a fontos, érdemes-e jack-of-all-trades karikat csinálni, stb.
Mondjuk az egész csapat megalkotását sem szeretem annyira. DivinityOS két karaktere is már a határt feszegette:-D.
GeryG
GeryG 2014.09.22. 09:57
Cserébe itt a csapat három tagját előre definiáltakból is összedobhatod. Talán mind a négyet, de ebben most nem vagyok biztos. :)
Peace
Peace 2014.09.23. 10:24
Mind a 4-et. Én kapásból úgy indultam neki, hogy mesterlövész, közelharcos brute, robbanóanyag szakértő és doki. ;-)
GeryG
GeryG 2014.09.23. 10:41
Köszi, nem voltam biztos benne (megnézni meg lusta voltam :D ). Viszont szem. tapasztalat, hogy érdemes legalább két karakternél rágyúrni a doki skillekre, mert jártam már úgy, hogy pont a dokimat csapták agyon, én meg csak néztem, hogy elpatkol, mert senki más nem tudott mit kezdeni vele... :S
ajánlott olvasnivaló