Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Witcher 3: Wild Hunt The Witcher 3: Wild Hunt

Ingyenesek lesznek a The Witcher 3: Wild Hunt DLC-i

Összesen 16 letölthető csomagra számíthatunk a megjelenés után.

2014.11.06. 20:13 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A CD Projekt RED lerántotta a leplet a The Witcher 3: Wild Hunt várható DLC-iről. Nem kevesebb, mint 16 ilyen csomagra számíthatunk a játék februári premierje után, ezek pedig egytől egyig ingyenesek lesznek. A DLC-k mindhárom platformra (PC, PS4, X1) egyaránt elérhetőek lesznek, függetlenül attól, hogy a játék melyik változatát vásároltuk meg korábban (digitális, dobozos, standard, vagy gyűjtői kiadás). Az első két DLC - a Temerian Armor Set és a Beard and Hairstyle Set - rögtön a játék megjelenése után elérhető lesz, majd ezt követően hetente újabb két csomag érkezésére lehet majd számítani. Egyelőre csak az első négy DLC-t leplezték le, a maradék tizenkettőt a közeljövőben fogják bemutatni. ■

The Witcher 3: Wild Hunt
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Witcher 3: Wild Hunt

hozzászólások (5)

Zotya06
Zotya06 2014.11.06. 20:23
Itt nagyon kíváncsi leszek a gépigényre :) !
Christoph
Christoph 2014.11.07. 10:07
Egyrészt megint dicséretes a lengyelek üzletpolitikája. Másrészt azt nemigen értem, hogy ha ilyen sűrűn jönnek ki, akkor mi értelme van van DLC-ként kiadni.
Érdekes, hogy ilyen, extra minőségi tartalom mellett is képesek normális árakat és később extra tartalmakat nyújtani. És ez nem valami egykaptafára készülő valami, ami minden évben rutinszerűen jön, hanem hosszú évek munkája van benne. Ez is ott lesz a polcomon, ahogy első kettő.
LordMatteo
LordMatteo 2014.11.07. 15:39
Marketing. Meg a patcheket is könnyebb igazítani, nem kell kiadni a közleményeket hogy 'hát amúgy elbasztuk a játékot és kell egy kurvanagyfrissítés hozzá, töltsétek le', hanem lehet mondani hogy 'itt a kiegészítő csomag amit ígértünk tök régen és ad plusz tartalmat. ja amúgy javít egy-két dolgot is'.

Ja, a hírhez: medve és hajstílus csomag? ;)
Christoph
Christoph 2014.11.07. 21:04
Persze értem én, meg jól hangzik, hogy 16 DLC, csak ugye ilyenen vannak, hogy kapsz egy szakállat meg valamelyik karakterre valami extra ruhát :D. Nevetséges dolgok ezek, de legalább nem kérnek érte pénzt.
A legmocskosabb lenyúlást eddig nálam a Killing Floor Golden Weapon Pack viszi, ami alapáron 8 euró és 4 azaz 4 db fegyvert átskinel aranyra, de van egy második számú kiadása, ami még 4 fegyvert színez át. Semmi extra sebzés vagy ilyesmi. Magyarul 8 db új skinért (szó sincs új fegyverről, tulajdonságról stb.) kér 16 eurót :D. Ja és ugye egy jó 5 éves játékról beszélünk. Na ez a rablás.
Zotya06
Zotya06 2014.11.12. 23:11
Lehet már tudni hogy mi lesz a gépigénye :)?
ajánlott olvasnivaló