Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Ünnepi készülődés a Bigpoint játékaiban

A Seafight, a Dark Orbit és a Drakensang Online is készül a közelgő karácsonyra.

2014.12.03. 22:40 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Bigpoint által üzemeltetett online játékok a legnépszerűbbek közé tartoznak. Közülük is kiemelkedik a kalózos Seafight, az űrhajós Dark Orbit és a népszerű szerepjáték alapján készült Drakensang Online. Bár még csak december elején járunk, e három játék már most javában készülődik a közelgő ünnepekre. Lényegében egész hónapban különleges eseményeken vehetünk részt.
A Seafight téli eseménye a Midgardról a Kalóz-Valhallába címet viseli és egy sor összetett feladatot rejt, amelyekért cserébe megkaparintható az exkluzív Heimdall hajódesign. Ehhez egy kirakós négy elemét kell összegyűjteni, amelyből kettő az adventi naptár ajtóinak kinyitogatásával szerezhetünk meg. A harmadik elemhez a téli ranglista élbolyába kell bekerülni és ott minél tovább megragadni, míg az utolsó részlethez pedig a többi játékossal társulva kell legyőzni a Hildisvinit, bármi legyen is az.
A Dark Orbitban egy ősi fenyegetés éled fel újra, amely próbára teszi még a legképzettebb pilótákat is. A csaták december közepén veszik kezdetüket, amelyhez ingyenes felszerelés és új fegyverek is járnak, hogy nagyobb eséllyel vegyék fel a játékosok a harcot. Aki a cége dicsőségére hajtja végre a feladatokat, az jutalomban és becsületben részesül.
A Drakensang Online világában, Kingshillben mindenki a közelgő ünnepekre készül, a birodalom úrnője, Antonia királynő is éppen megajándékozni készül népét. Csakhogy Mancs mester, a medve minden készletet, süteményt és ajándékot ellopott, így ránk vár a feladat, hogy visszaszerezzük azokat. Ehhez el kell jutnunk Téloromba, ahol amellett, hogy vissza kell szereznünk a medve barlangjából az ajándékokat, még a Jullov törpcsalád ügyes bajos dolgait is meg kell oldanunk. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló