Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Januárban jön a Resident Evil HD

PC-re és konzolokra is jön a közel húszéves játék második felújított változata.

2014.12.05. 10:56 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Resident Evil rajongók imái meghallgatásra találtak. A közel két évtizedes múltra visszatekintő széria az utóbbi néhány évben teljesen elfordult eredeti műfajától és a horrorisztikus elemeket kőkemény akcióra cserélte. Persze vannak sokan, akiknek ez az irány jobban tetszik az eredetinél, de sokan a mai napig visszasírják az eredeti hangulatot. Nos, nekik lehet örömteli a hír, hogy a Capcom januárban felújítja az 1996-os első részt, egészen pontosan annak 2002-ben megjelent egyszer már felújított változatát. A legújabb kiadás PC-re, PlayStation 3-ra és 4-re, valamint Xbox 360-ra és One-ra fog megjelenni, január 20-án. A PC-s és új generációs változat természetesen 1080p-s felbontást kap, míg az előző konzolgenerációra 720p-ben érkezik meg a játék. Felturbózzák a hangokat is, amelyek 5.1-es támogatást kapnak. Gyakorlatilag minden eredeti tartalom megtalálható lesz az új kiadásban is, beleértve a nehézségi fokokat (kiegészítve egy még könnyebb fokozattal is), valamint lehetőségünk lesz váltani a klasszikus 4:3-as és a ma megszokott 16:9-es képarány között is. Az irányítás terén is lesz választási lehetőségünk: használhatjuk az eredeti kiosztást vagy az újragondoltat.
A minap néhány kép társaságában két trailer is napvilágot látott, előbbi a PS4 és X1 változatot mutatja be, utóbbi pedig a PC-s kiadást. ■


előző
következő
Januárban jön a Resident Evil HD
Januárban jön a Resident Evil HDJanuárban jön a Resident Evil HDJanuárban jön a Resident Evil HDJanuárban jön a Resident Evil HDJanuárban jön a Resident Evil HDJanuárban jön a Resident Evil HDJanuárban jön a Resident Evil HDJanuárban jön a Resident Evil HD
Resident Evil HD Remaster
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Resident Evil HD Remaster

hozzászólások (5)

gregmerch
gregmerch 2014.12.05. 18:00
Attól függetlenül nagyon várom, hogy a látottak alapján nem sokban különbözik az első, GC/Wii remake-től. Persze az effekteket és a textúrákat átdolgozták, meg a szereplők is HD-ben feszítenek, de az előre renderelt hátterek és videók pont ugyanúgy festenek, mint anno. Ez perssze szubjekzív, és mint mondtam, nagyon várom ezt az újabb remake-t is a sorozat nagy rajongójaként.
VodevilX
VodevilX 2014.12.05. 18:12
Mindvégig arról volt szó, hogy HD remaster lesz, ami nekem tökéletes, sőt...! Nem szeretem a variálásokat, és már a remake is újított itt-ott, de azt nem bántam. Szerencsére semmi sem volt bele erőltetve az eredeti játékhoz képest.
Egyedül azt bánom, hogy nagyon oda van írva mindenhova, hogy download, nem lesz ebből dobozos:,-(
Az még a kérdés, hogy ezt milyen indíttatásból csinálják? Remélem csali, hogy kell-e a népnek a 2. rész is8-) Még a 6. megjelenése után nyilatkozta valaki, hogy ha úgy érzik a community részéről, hogy kell, akkor lehet szó róla, hát KELL!!! Most a legfontosabb, hogy jól fogyjon, esetleg a sorozat jövőjére nézve is, hátha pozitív kihatással lesz!
gregmerch
gregmerch 2014.12.05. 18:17
Esetleg a 0 is megjelenhetne már Nintendon kívül másra is. De egy 2-3 remake is nagyon jól esne nekem :-).
Ghoost
Ghoost 2014.12.05. 19:21
Szerintem is több értelme lett volna a 2. részből remake-t csinálni. Bár a gamecube annyira elveszett már a múltban, hogy az a remek remake olyan, mintha nem is lenne.
Mindenesetre újszülöttnek minden vicc új, kíváncsi vagyok a mai gamer regeneráció hogy fogadja majd ezt a játékot.
SolidSnakeGH
SolidSnakeGH 2015.01.21. 16:48
Vagy megvásárolható egy jelképes összegért különböző online store-okban.
ajánlott olvasnivaló