Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Konzol - Microsoft

Az Xbox Live Gold januári kínálata

Xbox One-ra egy, Xbox 360-ra két ingyen játék várja az előfizetőket.

2014.12.23. 16:44 | szerző: GeryG | kategória: Konzol - Microsoft

A Microsoft nem csak az ünnepekre, a jövő évre is készül. Az Xbox Live Gold előfizetők hónapról hónapra ingyen játékokkal gazdagodhatnak, nem lesz ez másként januárban sem. Az újévet mindjárt három ingyenes játékkal lehet majd kezdeni, ebből egy Xbox One-ra, kettő pedig Xbox 360-ra lesz elérhető.
A D4: Dark Dreams Don't Die című független kalandjátékról már mi is meséltünk korábban részletesen. A történet egy detektívről szól, akinek megölték a feleségét, ez a trauma pedig teljes kitörli az emlékeit, cserébe képessé válik utazni az időben. A játékot januárban Xbox One-ra (már csak azért is, mert más platformra nem jelent meg) tölthetik le a Gold előfizetők.
Xbox 360-ra lesz elérhető az MX vs. ATV Alive (január 15-éig), amelyben krosszmotorokon és quadokon száguldozhatunk a legváltozatosabb terepeken. Versenyezhetünk a mesterséges intelligencia pilótái és barátaink ellen is.
A harmadik ajánlat a legnagyobb cím a három közül. A CD Projekt RED szerepjátéka, a The Witcher 2: Assassins of Kings is ingyen lesz letölthető, január 16-31. között. Aki eddig lemaradt Geralt kalandjának folytatásáról, annak itt a remek alkalom, hogy pótolja, mielőtt jövőre megérkezik a harmadik felvonás. ■

hozzászólások (2)

asanyi
asanyi 2015.01.11. 15:18
The Witcher 2: Assassins of Kings, na ezt vajon hol találom?
December vége óta van Xbox 360-ra Live Gold 1 hónapos bónusz tagságom, de sem decemberben, sem most januárban nem találtam a 2 ingyenes játékból, csak 1-et!

Tudja valaki miért nem?
Dino
Dino 2015.01.11. 15:50
asanyi: Utánanéztem, a korábbi hírforrás ezt nem írta, de az MX vs. ATV Alive 15-éig érhető el, majd 16-ától a hónap végéig lesz a The Witcher 2. Mindjárt pontosítom a hírt.
ajánlott olvasnivaló