25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Retro kalandjáték készül Technobabylon címmel

A Wadjet Eye Games újabb régimódi kalandjátékon dolgozik.

Írta: GeryG

A Wadjet Eye Games kifejezetten a régimódi kalandjátékok fejlesztésére szakosodott, az elmúlt években olyan alkotásokat köszönhettünk nekik, mint a Blackwell sorozat, a Gemini Rue, a Resonance, a Da New Guys, vagy épp a Primordia és az A Golden Wake. A stúdió továbbra sem fordul el a stílustól, ugyanis frissen bejelentett új projektjük is hasonló megvalósítást kap, mint az imént felsorolt játékok. A Technobabylon története 2087-ben játszódik, amikorra az emberek genetikai manipulálása teljesen hétköznapi dologgá vált. Az emberek gyakorlatilag a Trance nevű hálózaton élik az életüket, ahol minden szükségletüket ki tudják elégíteni, a várost pedig mesterséges intelligencia tartja működésben. Ebben a világban ismerhetjük meg a három főszereplő életét, akik közül az elsőt - Dr. Charlie Regist az alábbi videón be is mutatják nekünk.
A Technobabylon eredetileg egy nyolcrészesre tervezett ingyenes sorozatnak indult, amelyből végül csak három rész jelent meg. A készítő James Dearden ezt követően állt össze a Wadjet Eye Games csapatával, hogy teljesen az alapoktól készítsék el újra a teljes játékot. Ennek megjelenésére pedig valamikor idén tavasszal kerülhet sor PC-n, Macen és Linuxon.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

További képek

  • Technobabylon
  • Technobabylon
  • Technobabylon
  • Technobabylon
  • Technobabylon
  • Technobabylon

Technobabylon

Platform:

Fejlesztő: Technocrat

Kiadó: Wadjet Eye Games

Megjelenés:
2015. május 21. PC
n/a: Mac, Linux

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!