Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Új Baldur's Gate játék jön idén

A Beamdog csapata új projekten dolgozik, amely az Adventure Y kódnevet viseli.

2015.01.12. 16:11 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Beamdog fejlesztőstúdió az elmúlt időszakban a klasszikus Baldur's Gate játékok felújított kiadásaival, valamint iOS-re szánt változataival hívta fel magára a figyelmet. Habár a kezdeményezés örömteli volt, sajnos a kivitelezés már elmaradt a várakozásoktól. Ennek ellenére a stúdió továbbra is lát fantáziát az egykoron nagy népszerűségnek örvendő szériában, ezért a hírek szerint már dolgoznak egy vadonatúj epizódon, amely egyelőre csak az Adventure Y kódnevet viseli. Erről a fejlesztők hivatalos oldalán megjelent új bejegyzésben derült ki, hogy mit is takar valójában.
"Az Adventure Y a Baldur's Gate vonalat viszi tovább az Infinite motor segítségével és áthidalja a Baldur's Gate: Enhanced Edition és a Baldur's Gate II: Enhanced Edition közötti szakadékot."
A játék hivatalos bemutatójára egyelőre várnunk kell, de várhatóan erre is sor kerül a közeljövőben. Már csak azért is, mert a tervek szerint a premierre még idén számítani lehet. Azt viszont már most is tudni lehet, hogy ez nem a sokak által régóta várt Baldur's Gate III lesz, hanem a sorozat egy mellékága. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló