Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Seasons After Fall Seasons After Fall

Jövőre jön a Seasons After Fall

Meseszerű kalandjáték készül, amelyben az erdő állatai a főszereplők.

2015.01.16. 19:50 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Focus Home Interactive bejelentette, hogy megállapodtak a francia Swing Swing Submarine stúdióval. A megállapodás értelmében ők felelnek a stúdió új játéka, a Seasons After Fall kiadásáért. A játék főszereplői az erdő lakói lesznek, a megjelenítés pedig leginkább egy mesére fog emlékeztetni - ezt támasztják alá a lent megtekinthető képek és a rövid előzetes is. A játékosok a róka bundájába bújhatnak, akivel képes manipulálni az évszakok váltakozását. A játék rejtvényei is erre a képességre épülnek majd, hiszen bizonyos feladatokat csak bizonyos évszakokban lehet teljesíteni: téllé változtatva a környezetet, felmászhatunk a megfagyott vízesésen és hasonlók.
A Seasons After Fall valamikor 2016-ban jelenhet meg PC-re és konzolokra. ■

előző
következő
Jövőre jön a Seasons After Fall
Jövőre jön a Seasons After FallJövőre jön a Seasons After FallJövőre jön a Seasons After FallJövőre jön a Seasons After Fall
Seasons After Fall
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Seasons After Fall

hozzászólások (3)

thri77
thri77 2015.01.21. 08:00
Szeretem a platform stílust, de ez így inkább tűnik egy sima mobilos játéknak. A conceptek szépek, de a videón, mozgás közben már nem olyan meggyőző.
DervisHUN
DervisHUN 2015.01.21. 09:57
Egyet kell értenem, valamiért a videóban nem jön át az a hangulat amit szerettek volna. Nekem egy kicsit úgymond félelmetes a játék. Tekintve hogy 3 év a korhatár, kicsit sötétnek érzem a színeket meg a környezetet, még ha a téma maga nem is az.
Artemius '89
Artemius '89 2015.01.21. 16:46
Egyrészt vegyük figyelembe, hogy ez még egy nagyon alpha teaser, szóval sok minden változik még. Biztos én is kipörgetem majd, de főleg párom az, akinek felcsillant a szeme, ahogy meséltem róla :D
ajánlott olvasnivaló