Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Késik a dobozos Dying Light

A digitális változat a tervezett időben érkezik meg, a dobozos megjelenése viszont egyelőre kérdéses.

2015.01.22. 15:45 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Warner Bros. Interactive jelezte, hogy gondok lesznek a Dying Light dobozos kiadásának megjelenésével. A Techland legújabb zombis játéka január 27-én és 30-án jelenik meg világszerte, ám mostanra az is biztossá vált, hogy ez kizárólag a digitális kiadásra érvényes. A dobozos példányok legyártása és kiszállítása a vártnál ugyanis több időt vesz igénybe, ezért Európában, Ázsiában, Ausztráliában és Afrikában is csúszik a megjelenése.
"A fizikai kiadás elkészítése tovább tart, mint a digitálisé, ezért az említett területeket késik a premier. Amint biztos információk lesznek a megjelenésről, tudatni fogjuk őket." - olvasható a Techland közleménye.
Ez tehát azt jelenti, hogy bő egy hét múlva kizárólag digitális formában lehet majd hozzájutni a játékhoz, így azokat a boltokban nem érdemes keresni. A PC-s változat a Steamen keresztül lesz beszerezhető, míg a PS4-es a PlayStation Store, az X1-es pedig az Xbox Live Arcade rendszerén keresztül. Egyes becslések és spekulációk szerint a dobozos kiadás már februárban megjelenhet, mások szerint pedig valamikor az első negyedévben, vagyis március végéig számíthatunk rá.
További érdekesség, hogy a játék fejlesztése során David Belle is közreműködött, aki egyike a parkour, mint sportág úttörőinek. Az ő munkáját külön trailerben foglalták össze. ■

Dying Light
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Dying Light

hozzászólások (19)

totyak
totyak 2015.01.23. 15:34
Ennyi erővel ha kiadnak egy 10 éves játékot egy platformra, amin korábban nem létezett, az is friss. Valahogy mégis keserű szájízzel perkálnál érte 12-14k-t.
ivanova36
ivanova36 2015.01.26. 08:26
10 évesre nem tudok példát, a GTA5-d viszont megállja a helyét hogy drága lesz, ahhoz képest hogy port és hogy másfél éves.
SolidSnakeGH
SolidSnakeGH 2015.01.26. 08:37
Arról nem is beszélve, hogy GTA3 óta az összes rész először konzolra jelent meg, aztán fél-egy-másfél éves csúszással PC-re teljes áron.

A magas ár a hype mértékének is betudható, hiszen a GTA V egy piszkosul nagy sikertörténet lett eddig is.
thri77
thri77 2015.01.26. 09:06
Meg annak, hogy van iranta erdeklodes. Venni fogjak a jatekosok. Igy tudjak a Rockstarnal hogy kerhetnek erte nyugodtan tobbet. Egy GTA 5 ennyi kesessel is nagyon vart cim.
SolidSnakeGH
SolidSnakeGH 2015.01.26. 09:17
Hát nem tudom, én igen édes szájízzel perkáltam 11k-t a Metal Gear Solid HD Collectionért, mikor kiadták PS3-ra. Az MGS2-vel PC-s porton játszottam (akkoriban brutál mérettel jött ki 2 DVD-n, ami nagy szónak számított), a 3. rész (és persze a Peace Walker) pedig már kimaradt az életemből, így nagy volt az öröm, hogy végre pótolhatok (ráadásul ez a HD kiadás igen szépen optimalizált is lett).
ajánlott olvasnivaló