Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

PlayStation 4-re is jön a Silence - The Whispered World II

Teljes a sor, PC és Xbox One mellett a Sony konzoljára is elkészül a kalandjáték.

2015.01.25. 15:15 | szerző: GeryG | kategória: Játék

2013 végén jelentette be a Daedalic Entertainment, hogy készül a Silence - The Whispered World II. A játék fejlesztése a kijelölt ütemben halad, néhány hónappal ezelőtt pedig az is kiderült, hogy - a német kiadó történetében első játékként - Xbox One-ra is elkészül. Mára pedig még tovább bővült a lista, hiszen PC és X1 mellett PlayStation 4-en is átélhetjük majd Noah és kishúga kalandjait.
"Mostanra a Sony is rábólintott a dologra, így elkészítjük a játékot a PlayStation 4 tulajdonosoknak is. Így a Silence teljes értékű multiplatform játékká válik, mi pedig először készíthetünk játékot az aktuális konzolgenerációra, ami igazi mérföldkő a kiadó történelmében. Hiszünk benne, hogy az általunk is képviselt történetalapú játékok a konzolos játékosok körében is jó fogadtatásban részesülnek majd." - nyilatkozta Steffen Boos, a stúdió menedzsere.
A Silence - The Whispered World II a tervek szerint valamikor 2015-ben fog megjelenni, de pontos dátummal egyelőre nem rendelkezik. ■

előző
következő
PlayStation 4-re is jön a Silence - The Whispered World II
PlayStation 4-re is jön a Silence - The Whispered World IIPlayStation 4-re is jön a Silence - The Whispered World IIPlayStation 4-re is jön a Silence - The Whispered World IIPlayStation 4-re is jön a Silence - The Whispered World IIPlayStation 4-re is jön a Silence - The Whispered World IIPlayStation 4-re is jön a Silence - The Whispered World IIPlayStation 4-re is jön a Silence - The Whispered World IIPlayStation 4-re is jön a Silence - The Whispered World IIPlayStation 4-re is jön a Silence - The Whispered World II
Silence
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Silence

hozzászólások (15)

totyak
totyak 2015.01.26. 18:41
Bizony elkészült. Magyarítások portálról lehalászható.
SolidSnakeGH
SolidSnakeGH 2015.01.26. 19:56
Nna, ugyanazok a srácok fejezték be, akikkel anno tartottuk a kapcsolatot. Ez felettébb jó hír. :-)
totyak
totyak 2015.01.26. 21:18
Jó magyarítás lett, nem találtam benne hibát.
Hamika95
Hamika95 2015.02.08. 22:43
Nem igazán ismerem a játékot, de a pozitív kommentek olvasása után, nem szól ellene semmi, hogy ne próbáljam ki. :)
totyak
totyak 2015.02.08. 22:46
Ezt a játékot még nek is ismerheted. Az első résznek meg semmi köze nincs ehhez. Csak remélni lehet, hogy ez is jó lesz.
ajánlott olvasnivaló