Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Battlefield: Hardline Battlefield: Hardline

Napokon belül indul A Battlefield Hardline nyílt bétája

Minden platformon kipróbálható lesz a multiplayer játékrész.

2015.01.29. 23:05 | szerző: Dino | kategória: Játék

Február 3-8. között zajlik a Battlefield Hardline nyílt bétája, ráadásul minden platformon, így PC-n, PlayStation 4-en, PS3-on, Xbox One-on és X360-on egyaránt kipróbálható lesz mindenki számára a multiplayer játékrész. A játékot fejlesztő Visceral a tesztidőszak után ismét várja a visszajelzéseket, hogy a megjelenésig még finomhangolhassák a programot. Ezúttal három mód és három pálya lesz kipróbálható. A Hotwire-ben a bűnözők autókat lopnak el, a rendőrök pedig a nyomukba erednek - a Downtown és Dust Bowl térképek várnak rájuk. A Battlefield szériából jól ismert Conquest módban akár 64 játékos küzdhet egymással a Dust Bowl pályán (PS3/X360 platformokon 24 játékos a limit). Végül a Heist játékmódot a Bank Job pályán lehet kipróbálni: a bűnözők feladata egy páncélterem kipakolása és a zsákmány elrejtése egy ponton, míg a rendőrök célja ennek megakadályozása. Kipróbálható lesz még mindegyik játéktípusban a hacker mód is, amely a Battlefield 4 Commanderéhez hasonló. Mindkét félnek lehet egy hackere, aki biztonsági kamerák felett veheti át az irányítást, felderítve az ellenséget, valamint megjelölhet területeket a pályákon, amit csapatának védenie vagy támadnia kell.
A Battlefield Hardline március 19-én kerül az európai boltok polcaira. ■

Battlefield: Hardline
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Battlefield: Hardline

hozzászólások (11)

szogyenyi
szogyenyi 2015.01.30. 19:05
Hosszú idők óta ez az egyetlen Battlefield, COD, vagy akármi hasonló shooter, aminek érdekel a sztorija. A multiból a Heist játékmódot szerintem mindenképpen ki fogom próbálni, a többi meg... benne van a korábbiakban is.
thri77
thri77 2015.01.30. 19:19
Valószínűleg más a nézőpont. Elhiszem, hogy a rajongó lázadozni fognak és a fejüket fogni. Én viszont nem vagyok az, nincsenek elvárásaim és sokkal jobban örülök az új körítésnek, a többi része nem izgat (hogy mi marad ki, vagy mi volt jobb a régiben). Tudom, hogy a sztori nem a BF játékok erőssége, de engem a téma miatt fogott meg valamelyest.

szogyenyi: +1
DervisHUN
DervisHUN 2015.02.01. 16:40
Hát a helyzet az, hogy eddig minden BF résszel játszottam elég sokat multiban, legtöbbel single-t nem is próbáltam, mert a többjátékos részen volt mindig a hangsúly is imádok máig minden részt, és szerintem kellő változatosságot hoztak minden részbe. Mivel alap esetben ez egy háborús játék így szerintem a rajongók joggal számíthattak egy háborús folytatásra és nem egy ilyen kb fun-mod szerű valamire. Próbáltam a bétát, nekem nagyon nem tetszett, egy az egyben BF4, csak más a feladat.
Olvasva itt az üzeneteket, valóban csak a rajongókat szivatták meg, mert elég sok embert érdekel a játék akik korábban nem foglalkoztak a szériával.
Végül azért annyiban maradhatunk, hogy ez inkább egy BF4 mod/rókabőr/kiegészítő azok számára akiknek szimpatikus a Frostbite motor, illetve az öldöklés, de nem háborús szinten.Nekik biztos jó móka lesz. Nekem és még pár embernek viszont egy elég hosszú hagyomány vége...
Hamika95
Hamika95 2015.02.08. 21:38
Nagyon érdekelne a játék, de nincs lehetőségem kipróbálni.
Gondolkodtam rajta hogy beruházok rá, de annyira sok negatív kritikát olvastam róla.
Végeredményben, megéri megvenni?
Vagy inkább érdemesebb beruházni a nem rég megjelent CoD. The Advanced Warfare -ra?
totyak
totyak 2015.02.08. 22:56
Még meg sem jelent, nem tudni milyen lesz a végleges. Bétára eddig én nem olvastam panaszt.
ajánlott olvasnivaló