Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Supreme League of Patriots

Megjelent a Supreme League of Patriots

A terveknek megfelelően megérkezett a humoros kalandjáték.

2015.01.30. 10:17 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Phoenix Online Publishing gondozásában tegnap megérkezett a No Bull Intentions kalandjátéka, a Supreme League of Patriots. A klasszikus point'n'click kalandjátékok stílusát a napjainkban divatos szatirikus humorral vegyítő alkotásban Kyle Keever bőrébe bújhatunk, aki mindent elkövet, hogy bekerüljön Amerika kedvenc valóságshowjába, az America's Got Superpowersbe. A gond csak az, hogy egy baleset miatt Kyle alteregója, a Purple Patriot személyisége lép az eredeti helyébe, a szuper erőkért pedig józan eszével fizet. A történet három epizódra bontva teljesedik ki, az első rész már elérhető a Steamen, a Gog.com-on, valamint a kiadó áruházában. ■

Supreme League of Patriots
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Supreme League of Patriots

hozzászólások (2)

thri77
thri77 2015.01.30. 14:06
Hmm, egész tetszetős a kivitel, de mondjuk témailag nem biztos, hogy lekötne. Demo híján majd csekkolom YouTube-on. Viszont pár reviewt már elkaptam és nem dicsérik agyon. Hosszú és unalmas dialógusokra és száraz brit humorra panaszkodnak.
SolidSnakeGH
SolidSnakeGH 2015.01.30. 14:21
A Telltale-vonatra való felszállni próbálás klasszikus esete, mikor csak a vágány mellett kocog a játék. Picit emlékeztet így a trailer alapján a Captain Awesome világára :-D, de az eddig látottak alapján kihagyott ziccernek látom.
ajánlott olvasnivaló