Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Killing Floor 2

Véráztatta Killing Floor 2 képek

Új belezős képekkel frissült a játék galériája.

2015.02.02. 16:06 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Idén még nem hallatott magáról a Tripwire Interactive tavaly bejelentett kooperatív horror-akciójátéka, a Killing Floor 2. Most azonban egy rakás új képpel törték meg a csendet a készítők. Az alábbi felvételek vérben és belsőségben bővelkednek, ám az is jól látszik rajtuk, hogy elvont szörnyekben és fura fegyverekben sem lesz hiány. A játék egyelőre nem rendelkezik megjelenési dátummal, de tavaly decemberben kiderült, hogy PC mellett PlayStation 4-re is el fog készülni. ■

előző
következő
Véráztatta Killing Floor 2 képek
Véráztatta Killing Floor 2 képekVéráztatta Killing Floor 2 képekVéráztatta Killing Floor 2 képekVéráztatta Killing Floor 2 képekVéráztatta Killing Floor 2 képekVéráztatta Killing Floor 2 képekVéráztatta Killing Floor 2 képekVéráztatta Killing Floor 2 képekVéráztatta Killing Floor 2 képekVéráztatta Killing Floor 2 képekVéráztatta Killing Floor 2 képekVéráztatta Killing Floor 2 képekVéráztatta Killing Floor 2 képekVéráztatta Killing Floor 2 képekVéráztatta Killing Floor 2 képekVéráztatta Killing Floor 2 képek
Killing Floor 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Killing Floor 2

hozzászólások (9)

SolidSnakeGH
SolidSnakeGH 2015.02.02. 18:12
Fura, hogy eddig még nem jöttek a "már megint zombik" meg "ultraerőszakos játék" hozzászólások. :-) Jó kis trancsírhalmaznak ígérkezik, először megijedtem, hogy kötelező az UT2004 az első részhez, de mivel azóta kijött külön is, lehetséges, hogy a második résszel együtt egy Steam csomagajánlat esetén elgondolkozok a beszerzésén.
thri77
thri77 2015.02.02. 19:05
Ha netán nekem szól :), akkor ezzel semmi bajom. Nem fogok játszani vele, de össze sem hasonlítható a Hatreddel. De nem akarok sem offolni, sem századjára leírni ugyanazt, hogy nem a (önmagában) a gore-ral van a baj.
SolidSnakeGH
SolidSnakeGH 2015.02.02. 20:11
Nem kizárólag neked szólt ;-), ha igen, akkor azt egy @thri77 mindig meg fogja előzni. :-)

A gore-on kívül valóban nincs köszönőviszonyban pl. a Hatreddel, de mondjuk a Left 4 Dead óta minden coop zombilövöldét ahhoz viszonyítja a gamertársadalom (még akkor is, ha a Killing Floor első része modként hamarabb jött ki, mint a L4D).
Christoph
Christoph 2015.02.03. 13:24
Mondanám, hogy "na mégegy" ha a KF nem előzte volna meg jóval a zombimániát. Arról nem a játék tehet, hogy az utóbbi időben unalomig rágták a témát mindenhol. Látva a rajongók mennyiségét, beleértve magamat is, az igény bőven megvan rá, remélem nem az első részt látjuk újra UE 4-es grafikával.
És tényleg ne hasonlítsuk a KF-et a Hatredhez, ami ha nagyon bugyuta módon is, de az emberiség túlélését, nem kiírtását tűzi a zászlajára :).
szogyenyi
szogyenyi 2015.02.05. 11:58
Még ha nem is fog elütni az első résztől, akkor is nagyon el fogok gondolkozni a megvásárlásán. A darabokra kaszabolással engem már meggyőztek.
ajánlott olvasnivaló