Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Dying Light season pass

A zombis játékhoz három DLC-t terveznek a fejlesztők, az első tegnap meg is érkezett.

2015.02.11. 12:41 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Két héttel ezelőtt jelent meg a Techland legújabb játéka, a Dying Light. A fejlesztők követve napjaink hagyományait több DLC-t is terveznek a játékhoz, amelyeket a rajongók egyben, a season pass keretein belül is megvásárolhatnak. Összesen három csomag készül, amelyek a napokban pontos megjelenési dátumot is kaptak. Az első DLC, a Cuisine & Cargo tegnap óta elérhető, a következő csomag, az Ultimate Survivor Bundle márciusban, a harmadik, a The Bozak Horde pedig májusban jelenhet meg.
A Cuisine & Cargo két különösen kemény küldetéssel bővíti a játékot. Ezekben a járvány kirobbanása óta elzárt épületeket kell felfedeznünk, amelyekben természetesen nyüzsögnek a zombik. Az Ultimate Survivor Bundle új felszereléseket, fegyvereket és ruhákat, valamint négy speciális tervrajzot tartogat a játékosoknak. A The Bozak Horde a városi stadionba kalauzolja a túlélőket, ahol egyre keményebb zombikkal kell felvenniük a harcot.
A fejlesztők nem csak DLC-k formájában szeretné életben tartani a Dying Light népszerűségét. Elmondásuk szerint a premier óta eltelt időben máris milliók próbálták ki a Be the Zombie játékmódot, amelyben négy játékos a túlélők oldalán szállhat szembe egy ötödikkel, aki egy emberfeletti erőkkel bíró szuperzombi oszló bőrébe bújhat. A fejlesztők készítettek egy trailert, amelyben Maciej Binkowski ad tippeket a zombiként játszó játékosoknak. ■

előző
következő
Dying Light season pass
Dying Light season passDying Light season pass
Dying Light
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Dying Light

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló