25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Dying Light season pass

A zombis játékhoz három DLC-t terveznek a fejlesztők, az első tegnap meg is érkezett.

Írta: GeryG

Két héttel ezelőtt jelent meg a Techland legújabb játéka, a Dying Light. A fejlesztők követve napjaink hagyományait több DLC-t is terveznek a játékhoz, amelyeket a rajongók egyben, a season pass keretein belül is megvásárolhatnak. Összesen három csomag készül, amelyek a napokban pontos megjelenési dátumot is kaptak. Az első DLC, a Cuisine & Cargo tegnap óta elérhető, a következő csomag, az Ultimate Survivor Bundle márciusban, a harmadik, a The Bozak Horde pedig májusban jelenhet meg.
A Cuisine & Cargo két különösen kemény küldetéssel bővíti a játékot. Ezekben a járvány kirobbanása óta elzárt épületeket kell felfedeznünk, amelyekben természetesen nyüzsögnek a zombik. Az Ultimate Survivor Bundle új felszereléseket, fegyvereket és ruhákat, valamint négy speciális tervrajzot tartogat a játékosoknak. A The Bozak Horde a városi stadionba kalauzolja a túlélőket, ahol egyre keményebb zombikkal kell felvenniük a harcot.
A fejlesztők nem csak DLC-k formájában szeretné életben tartani a Dying Light népszerűségét. Elmondásuk szerint a premier óta eltelt időben máris milliók próbálták ki a Be the Zombie játékmódot, amelyben négy játékos a túlélők oldalán szállhat szembe egy ötödikkel, aki egy emberfeletti erőkkel bíró szuperzombi oszló bőrébe bújhat. A fejlesztők készítettek egy trailert, amelyben Maciej Binkowski ad tippeket a zombiként játszó játékosoknak.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

További képek

  • Dying Light
  • Dying Light

Dying Light

Platform:

Fejlesztő: Techland

Kiadó: Warner Bros.

Megjelenés: 2015. január 30.

Minimális rendszerigény: Intel Core i5-2500 3,3 GHz/AMD FX-8320 3,5 GHz, 4 GB RAM, GeForce GTX 560/Radeon HD 6870 1 GB RAM-mal, 40 GB HDD, Windows 7/8/8.1 64 bit/Ubuntu Linux 14.04

Ajánlott konfiguráció: Intel Core i5-4670K 3,4 GHz/AMD FX-8350 4 GHz, 8 GB RAM, GeForce GTX 780/Radeon R9 290 2 GB RAM-mal, 40 GB HDD

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!