Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Crew The Crew

Megjelent a The Crew Speed Car Pack

A DLC mellett megérkezett az új Speed Live Update is, amely új elemekkel bővíti a játékot.

2015.02.19. 20:44 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Fontos és mozgalmas napokon van túl a Ubisoft tavaly megjelent autós MMO-ja, a The Crew, megérkezett ugyanis a Speed Car Pack, valamint az új Speed Live Update. Előbbi természetesen a januárban megjelent Extreme Car Pack folytatásaként új járgányokat ad a kínálathoz, egészen pontosan a következőket:

  • Saleen S7 Twin-Turbo
  • Mercedes-Benz C 64 AMG Coupé Black Series
  • Alfa Romeo 4C

Az új frissítés már sokkal érdekesebb tartalommal bír, ugyanis az Eliminator PvP formájában új játékmódot ad a játékhoz. Ez lényegében kieséses futamokat jelent, ahol kettőtől nyolc főig csaphatnak össze a játékosok. Minden versenyző meghatározott számú élettel rendelkezik, a futamokon pedig folyamatosan visszafelé ketyeg az óra. Aki a számláló lenullázásakor az utolsó helyen áll, elveszít egy életet, a verseny pedig természetesen az utolsó állva maradt versenyzőig tart.
Négy új küldetés (Dave Z, The Branchu Loop, The Point of No Return és On Thin Ice) is érkezett, amelyek kifejezetten a gyorsasági autókhoz kapcsolódnak. A tuning rész is bővült, így még részletesebben felturbózhatjuk autóinkat, amelyekhez új festések és matricák is elérhetőek. ■

The Crew
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Crew

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló