Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Idén jöhet a Bombshell

A 3D Realms az izometrikus nézetű akció-szerepjátékkal szeretne visszatérni a köztudatba.

2015.03.04. 09:53 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A 3D Realms fejlesztőként utoljára a 2006-os Prey-jel jelentkezett, amelynek megjelenését röpke tizenegy év fejlesztés előzte meg. Az ő nevükhöz köthető a videojátékos társadalom egyik leghíresebb játéka, a Duke Nukem széria is, amelynek eddigi utolsó felvonását, a Duke Nukem Forevert végül nem ők, hanem a Gearbox fejezte be.
A stúdió tehát hosszú évek óta nem jelentkezett saját fejlesztésű játékkal, ám tavaly bejelentették, hogy az Interceptor Entertainmenttel közösen új projekten dolgoznak, amely a Bombshell címet viseli. A fejlesztés jelentős részét az Interception Entertainment végzi.
A Bombshell egy izometrikus nézetű akció-szerepjáték lesz, amelynek főhőse (és egyben címszereplője) Shelly „Bombshell” Harrison, egykori tűzszerész szakértő lesz. Miután a washingtoni incidens néven elhíresült akcióban kudarcot vallott, és egy robbanásban elveszítette egyik karját (és teljes csapatát), Bombshell visszavonult eredeti szakmájától, hogy zsoldosként tengesse tovább életét. Elveszített karja helyére mechanikus másolat kerül, amely jó szolgálatot tesz a harcok során. Hősünk legújabb kalandja a vérszomjas kyrr faj felbukkanásával kezdődik, akik a gonosz Jadus Heskel vezetésével elrabolják az elnököt. Ránk vár hát a feladat, hogy négy idegen világot megjárva kiszabadítsuk, és ezzel megmentsük a Földet.
Valamirevaló szerepjátékhoz méltón karakterfejlesztésre, valamint különleges képességek és támadások sorára egyaránt számíthatunk. A látványért az Unreal Engine felel majd. Ha lehet hinni a fejlesztők terveinek, akkor a Bombshell még idén megjelenik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. ■

előző
következő
Idén jöhet a Bombshell
Idén jöhet a BombshellIdén jöhet a BombshellIdén jöhet a BombshellIdén jöhet a BombshellIdén jöhet a BombshellIdén jöhet a BombshellIdén jöhet a BombshellIdén jöhet a Bombshell
Bombshell
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Bombshell

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló