Pokemon Let's Go
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Project CARS Project CARS

Tovább késik a Project CARS

Az áprilisi premierből sem lesz semmi.

2015.03.11. 20:21 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Előbb tavaly novemberre várta mindenki. Aztán kiderült, hogy csak 2015-ben fog megjelenni. Egészen februárig úgy is nézett ki, hogy a tartani tudja a március 20-i dátumot, ám jött a hír, hogy újabb két hetet várni kell rá. Az elmúlt hetekben tehát úgy állt a dolog, hogy a Project CARS április 2-án fog megjelenni. De nem fog. A Slightly Mad Studios ugyanis ma bejelentette, hogy újabb egy hónapra szükségük van, vagyis az év autós játékának várt alkotásra májusig biztosan várnunk kell.
„Minden erőnkkel azon vagyunk, hogy korszakalkotó élményben legyen része a rajongóknak, akik a május közepi megjelenéssel biztosak is lehetnek ebben. Ezért ismét köszönjük a támogatásukat és a türelmüket.” – nyilatkozta a stúdió feje, Ian Bell.
A fejlesztők elmondása szerint a játék gyakorlatilag elkészült, de akad még benne néhány olyan kisebb hiba, amit nehezebb volt felderíteni, így még egy kevés időre szükségük van, hogy ezeket is orvosolják. Ezzel együtt tisztában vannak vele, hogy már a sokadik halasztást éli meg a játék, ez pedig alaposan próbára teszi a rajongók türelmét. Ezért a játék megjelenésekor (akármikor is legyen az) ingyenes extra tartalomra számíthatnak a rajongók. Azt egyelőre nem árulták el, hogy ez pontosan mit takar.
A Project CARS tehát jelen állás szerint május közepe felé jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. ■

Project CARS
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Project CARS

hozzászólások (9)

VodevilX
VodevilX 2015.03.13. 12:04
Így van, a fix dátummal csak a baj van. Ráadásul az elmúlt legalább 2 év alapján, elég sokan érintettek voltak rettenetes állapotban induló játék kapcsán műfajtól függetlenül. Ezért nem igazán értem a morgást, tényleg nem jó senkinek ez a havonta tologatás sem. Remélem ez az idei év lesz amikor picit összekapja magát a játékipar, az eddigi jelek alapján most picit lehet bizakodni, aztán majd jön az ősz, az EA meg Ubi és meglátjuk a nagyok, hogy gondolják...
ivanova36
ivanova36 2015.03.13. 13:05
EA meg Ubi? Sim City meg AC: U után nem pont jó és követendő példák szerintem. Ahogy szerintem a Blizz gyakorlata sem, hogy majd kész lesz amikor...lássuk csak, SC2: Legacy of the void? már kint kellene lennie lassan 4 éve...ehhez képest talán idén kijön, de lehet hogy nem. Vagy a szokásos: évente lesz wow kieg...ismét két évvel a MOP után jött ki a WOD. Vagy amit a Dio3al műveltek, majd visszacsináltak és megjelenés után majd 1 évvel lett játszható... nem tartanám követendő példának.

Ha elfogadható a csúszás oka szerintem azzal senkinek sem lenne gondja. De sajnos egyre kevésbé tolerálják a játékosok az ilyen-olyan indokokat. Mint a Dying Light digitális verzió vs fizikai csomagolás, vagy a GTA5 pc verziójának a folyamatos csúszása, vagy éppen a Project Cars esete.
VodevilX
VodevilX 2015.03.13. 13:41
Pont azt mondom, hogy kíváncsi vagyok: az Ea meg az Ubi hogy gondolja, a látszólag nem ész nélkül megjelenő tavaszi játékok alapján, ők hogy állnak majd hozzá ősszel, lesz ott azért új AC, The Division, SW Battlefront főleg ez, mivel a film miatt úgyis nyomni akarják majd.
Viszont ott a BF Hardline amit azért szépen őszről tavaszra toltak, béta alapján nem hiába, jövőhéten kiderül.
A Blizzard meg akkor ad ki játékot amikor akar, én nem bánom, rajtuk kívül nem kéne sok kezem megszámolni, hány kiadónak játsszák ma is a 10+ éves játékait. Most ha már a 4. StarCraftnál vagy a 7. Diablonál járnánk az kinek lenne jó?
ivanova36
ivanova36 2015.03.13. 13:49
Nekünk, játékosoknak. Nem kellene 4+ évet várni egy történet folytatására. És azt se feledjük hogy öregszünk és ma már jó pár régi nagy cím folytatása nem éppen nekünk szól... de ez már offtopik erősen :)
Sityi
Sityi 2015.03.13. 14:30
"Így van, a fix dátummal csak a baj van." - Nem feltétlenül, mert bizony a marketinget muszáj megjelenés előtt beindítani. Azt meg csak fix dátum ismeretében lehet. A média is ugyanúgy tudni akarja, mikorra készítség a nézők/olvasók a pénztárcát. Szóval nem az ördögtől való a fix dátum - a Project Cars meg olyan szerencsés helyzetben van, hogy indie cím, ergo nincs rajta kiadói nyomás, hogy márpedig x időpontban muszáj megjelennie.
A másik dolog, ami csak utólag jutott eszembe: folyamatban van még pár pálya licenszének véglegesítése. Négyet tegnap bejelentettek, de még mindig akad pár - lehet arra is várunk, nem csak a bugfixekre.
ajánlott olvasnivaló