Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Már készül a Titanfall 2

Vince Zampella megerősítette a pletykákat, miszerint már zajlik a folytatás fejlesztése – és egy másik projekt is indul.

2015.03.17. 12:59 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Ha nem is váltotta be maradéktalanul az ígéreteket a Respawn Entertainment első játéka, a Titanfall, összességében elég jól sikerült ahhoz, hogy egy egész szériát építsenek rá. A folytatás legalábbis már biztosra vehető, hiszen a Titanfall 2 fejlesztését maga Vince Zampella, a stúdió alapítója is elismerte.
„Mivel az EA már leleplezte a folytatást, most játszhatnám az értetlent és mondhatnám, hogy nem tudok semmiről, vagy… ja. Szóval igen, készül a folytatás. Hivatalos cím még nincs, de már dolgozunk rajta. Ez most a prioritás, de alapítunk egy második csapatot is, akik egy kisebb dolgon fognak dolgozni. Kicsi, kísérletezős, lassan haladós. Multiplatform lesz.” – titokzatoskodott Zampella, aki kitért az új pályák terjesztésére is. Elmondása szerint az Evolve modellje egész jó, de még nem tudja megjósolni, hogy valami hasonlót fognak-e követni vagy maradnak a pályacsomagok mellett – „Szerintem remekül csinálják. A pályacsomagok használata megosztja a játékosokat, nehezíti a meccskészítést és átláthatatlan. Nem tudom, hogy így fogjuk-e csinálni, nem tudok biztosat mondani, de szeretnénk valami mást kitalálni helyette.”

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló