Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Fortnite Fortnite

Ma rajtolt el a Fortnite második alfatesztje

A következő három hétben lehet újra tesztelni a játékot.

2015.03.24. 19:15 | GeryG | kategória: Játék

Lassan, de biztosan halad a Fortnite fejlesztése, amelyet még 2011-ben jelentett be az Epic Games. A játék az akkor még viszonylag kevésbé kiaknázott túlélőhorror elemekre épül: nappal nyersanyagokat, felszereléseket kell gyűjteni, majd ezek segítségével minél strapabíróbb erődöt emelni (majd folyamatosan karbantartani és fejleszteni), míg éjszaka ennek falai mögül megküzdeni a sötétségből előtörő különféle szörnyekkel.
A játék első alf tesztjére tavaly decemberben került sor, ám a készítők mostanra jutottak el oda, hogy újra a rajongók kezeibe adják a teszt lehetőségét. A második alfateszt ma rajtolt el és egészen április 14-ig tart. Erre gyakorlatilag bárki jelentkezhet a hivatalos oldalon keresztül, az persze már más kérdés, hogy kinek sikerül bejutnia. Aki kíváncsi a játékra, az ma este kilenc órától a Twitchen követheti a fejlesztők élő közvetítését.
A Fortnite egyelőre nem rendelkezik pontos megjelenési dátummal, de a tervek szerint még idén megjelenik. Ingyen lesz elérhető kizárólag PC-re. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Fortnite
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Fortnite

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló