Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Dome

Jubileumi PlayStation 4 játék - video a döntőről

Elkészült videós összeállításunk a kvízjátékról - most megtudhatod, ki vitte haza a PS4-et.

2015.03.30. 15:53 | szerző: Dino | kategória: Dome

Február 28-án volt a jubileumi PlayStation 4-esért zajló játékunk döntő fordulója, a kvízjáték. A Mesharray oktatótermében négy olvasónk küzdött, hogy a PlayStationhöz kapcsolódó kérdéseket megválaszolva - no és a PlayStation All-Stars Battle Royale játékban is megmérkőzve - gyűjtsenek össze minél több pontot. A videóból kiderül, ki lett az a szerencsés, aki a limitált kiadású PS4-gyel térhetett haza a játék végén. Sajnos a felvételek nem lettek tökéletesek, de azért igyekeztünk kihozni belőle amit csak lehetett.
Ezúton is köszönjük a Sony PlayStation magyarországi képviseletének az igen értékes fődíjat, továbbá Beliczai Balázsnak, hogy elvállalta a műsorvezetést. ■

hozzászólások (4)

PrOHax
PrOHax 2015.03.31. 15:43
Grat. a győztesnek a nyereményhez és a többieknek is, hogy eljutottak a döntőig :)
SolidSnakeGH
SolidSnakeGH 2015.04.01. 06:46
Még egyszer szeretném megköszönni a lehetőséget! Nagy öröm volt számomra már az első naptól fogva, hogy a PlayDome szerkesztősége oly módon teremtette meg ezt a nyereményjátékot, ami komoly kihívás elé állította a résztvevőket kreatív feladataival, kvízkérdéseivel és ahol ténylegesen meg kellett dolgozni a fődíjért és ki kellett érdemelni, (és nem pedig egy rand() függvény döntött egy ilyen kincs gazdára találása felett). :-)

A versenytársaknak is nagy gratula jár, hosszú hetek izzasztó versenyével alakult ki ez a mezőny, mindenki rendesen odatette magát! ;-)

A nyeremény szerető körülmények közé, kiemelt helyre került a lakásunkba , azóta minden nap legalább 1 órányi játékidővel tisztelgek előtte. :-)
totyak
totyak 2015.04.01. 19:51
Nagyon nagy élmény volt a verseny, még úgy is, hogy mindannyian nem nyerhettük meg a konzolt. Az All-Stars Battle Royale játék meg egyenesen fantasztikus volt a sok döntetlennel :D
totyak
totyak 2015.04.07. 20:03
Mindenféle számonkérés nélkül kérdezném, hogy az ajándék pólókkal lesz e valami? Nekem semmilyen üzenet nem jött, hogy kellene a címem, vagy valami adat.

Köszönöm

Bocs a dupláért, még így több nap eltéréssel is.
ajánlott olvasnivaló