25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Grand Theft Auto V 60 fps trailer

Így fest majd a játék PC-s kiadása, amelyet holnaptól előre letölthető lesz.

Írta: GeryG 4 hozzászólás

Ha a csillagok állása is úgy alakul, akkor április 14-én végre PC-re is megérkezik a Grand Theft Auto V. A Rockstar Games már többször is elhalasztotta a számítógépes változat premierjét, ám most már minden jel arra utal, hogy az aktuális dátumot tartani fogják. A napokban új trailert is bemutattak, amelyben a PC-s változatot csodálhatják meg a rajongók. Természetesen az elmúlt hónapokban nem győzték a játékosokba verni, hogy PC-n mennyivel szebb lesz a játék még az új generációs konzoloknál is, ezt hivatott az alábbi előzetes is prezentálni. Egy biztos, a konzolos kiadásokkal ellentétben PC-n már elérhető lesz (a megfelelő konfiguráció megléte esetén) a stabil 60 fps teljesítmény. A videót is így rögzítették.
További érdekesség, hogy a Rockstar Games holnaptól előre letölthetővé teszi a játékot. Ezt a kiadó saját online áruházán, illetve a Steamen keresztül tehetik meg azok, akik előrendelték a játékot.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Grand Theft Auto V

Platform:

Fejlesztő: Rockstar Games

Kiadó: Rockstar Games

Megjelenés:
2013. szeptember 17. PS3, X360
2014. november 18. PS4, X1
2015. április 14. PC
2022. március 15. PS5, XSX

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Artemius '89
Artemius '89 [405]
Világos, ez megnyugtató :) Nem sajnálom senkitől, csak kicsit igazságtalannak éreztem volna, ha egy héttel korábban tolhatja aki online veszi :)
Panda1
Panda1 [15]
Hát srácok... engem meggyőztek. Kár hogy most nincs rá időm.
SwitcX88
SwitcX88 [621]
Ugyanakkor lesz elérhető, csak az ottani előrendelők letölthetik egy-két nappal hamarabb. Hogy pl. aki falusi nettel nyomja, az ne induláskor szenvedjen 30-50 gigával. A start viszont 14-én indul.
Artemius '89
Artemius '89 [405]
Rohadjanak meg... már bocsánat... én dobozos verziót rendeltem elő. Ezek szerint ezért ennyivel drágább a Steam-es? Mert az már most elérhető lesz?...
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (4 db)