25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

110 pályával nyit a Project CARS

Harminc helyszínen száguldozhatunk majd.

Írta: GeryG

A napokban aranylemezre került a Slightly Mad Studios autós játéka, a Project CARS, amely így már tényleg nagyon közel került a megjelenéshez. Azt eddig is tudtuk, hogy a játékban rengeteg autó kap helyet, viszont a minap a készítők ejtettek pár szót a versenyek helyszíneiről. Mint kiderült, 110 versenypálya vár a virtuális pilótákra a megjelenés napján, amelyek összesen harminc helyszínen oszlanak el. A valódi versenypályák között olyan legendás helyszínek is megtalálhatóak lesznek, mint a Nürnburgring vagy a Le Mans 24 órás versenynek otthont adó pálya. A legtöbb helyszín több vonalvezetéssel is rendelkezik, így kapjuk meg a 110 eltérő pályát. Mivel a készítők kihangsúlyozták, hogy ezek a számok a premier napjára értendőek, így nem nehéz kitalálni, hogy a későbbiekben újabb pályák is érkezni fognak DLC-k vagy frissítések formájában.
A Project CARS május 8-án fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, míg a Wii U változat egyelőre nem rendelkezik pontos dátummal.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Project CARS

Platform:

Fejlesztő: Slightly Mad Studios

Kiadó: Namco

Forgalmazó: Cenega Hungary

Megjelenés:
2015. május 8. PC
n/a: SteamOS, PS4, X1, WiiU

Minimális rendszerigény: Intel Core 2 Quad Q8400 2,66 GHz/AMD Phenom II X4 940, 4 GB RAM, GeForce GTX 260/Radeon HD 5770, 25 GB HDD, Windows Vista/7 a legfrissebb service packkel

Ajánlott konfiguráció: Intel Core i7 3700 3,5 GHz/AMD FX-8350 4 GHz, 8 GB RAM, GeForce GT600/Radeon HD7000 sorozatú videokártya, 25 GB HDD, Windows 7 a legfrissebb service packkel

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!