Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Hardver

Logitech újdonságok a CeBIT-en

A Logitech négy új terméket mutatott be hannoverben.

2003.03.16. 18:30 | Dino | kategória: Hardver

A Logitech négy új terméket jelentett be az idei CeBIT kiállításon. Ezek nagy része a cég új irányvonalát képviseli, mégpedig a konzolokhoz gyártott kiegészítőket. PC-s újdonság a Cordless Desktop MX, mely az eddigi Cordless Desktop Optical billentyűzetét, valamint az MX700-as rádiós egeret tartalmazza, és április végétől lesz kapható.
A három konzolos újdonság mindegyike PlayStation2-höz használható. A NetPlay Controller nem más, mint egy billentyűzettel egybeépített gamepad, melyet hálózatos játékokhoz ajánlanak. Így nem kell leraknunk játék közben a gamepadet és előkapni helyette a billentyűzetet, hogy üzenetet küldhessünk játszótársainknak. Az irányítást digitális vagy analóg üzemmódban végezhetjük, ezt kiegészíti egy nyolcirányú nyomásérzékeny irányítókar és két analóg mini-joystick. Ezek mellett négy tűzgombot és négy analóg nyomásérzékeny gombot találunk a két motor segítségével vibrációs visszajelzésre is képes eszközön. Az USB billentyűzetet igény esetén le is választhatjuk a NetPlay Controllerről. Az új eszközt kezdetben az EcerQuest Online Adventures és a Final Fantasy XI játékok tudják kihasználni.
A PS2 irányításához külön optikai egeret és USB billentyűzetet is kínál a Logitech, melyeket szintén a hálózati játékokhoz lehet használni.
Végül utolsó újdonság a PS2-es USB fejhallgató, melyet a SOCOM: US Navy Seals játékkal együtt fognak árusítani. A csapatorientált akciójátékban parancsok kiadására, valamint a többiekkel való kommunikációra használhatjuk a mikrofonnal egybeépített fejhallgatót. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Logitech újdonságok a CeBIT-en
Logitech újdonságok a CeBIT-enLogitech újdonságok a CeBIT-en

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló