Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Witcher 3: Wild Hunt The Witcher 3: Wild Hunt

The Witcher 3: Wild Hunt pontok

Nem nehéz megtippelni, milyen értékelések születtek, senkit nem fog meglepetés érni.

2015.05.12. 16:49 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A CD Projekt RED aranytojást tojó tyúkjának legújabb reinkarnációja, a The Witcher 3: Wild Hunt még várat magára. Egészen pontosan öt napot kell még kibírnia a rajongóknak, hogy végre belevessék magukat Geralt legújabb kalandjaiba. Hogy a készítők a végletekig fokozzák a várakozást, szinte minden nap csepegtetnek valami kis apróságot a játékosoknak. Mi is beszámoltunk róla, hogy a játék előrendelései már átlépték az egymilliós mutatót is, ráadásul a PC-s tábor már javában elkezdhette a letöltést.
Akit még nem győztek meg az eddig látott videók, azoknak talán segít a döntésben az első néhány külföldi kritika. Sokat nem érdemes hozzáfűzni az alábbi pontszámokhoz, azok ugyanis magukért beszélnek:

A The Witcher 3: Wild Hunt tehát május 19-én fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. ■

The Witcher 3: Wild Hunt
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Witcher 3: Wild Hunt

hozzászólások (5)

VodevilX
VodevilX 2015.05.12. 17:06
Ami azt illeti engem ért az a bizonyos meglepetés, hiába népszerűek az előző részek is, pontszámban nem tűnik ki. Itt meg több 10/10 meg 5/5? Not baad (|:-{
totyak
totyak 2015.05.13. 19:22
Max pontok mi? Na ne vicceljünk már. A hülye is tudja, hogy nincs tökéletes játék. Meg aztán szubjektív is, hogy kinek mi a tízes.
VodevilX
VodevilX 2015.05.13. 19:31
Szerintem az nem baj, ha tényleg rabul ejt a játék akkor tök mind1 ki mit gondol. Gondolj bele, mi a kedvenc játékod? Az 10/10 ugye? És azért azon felül, hogy kapott ilyen pontokat, több helyen is odaírták mellék, hogy a valaha készül legjobb rpgk egyike! Nem idei év, nem elmúlt néhány év, hanem minden idők!
Az mondjuk fura, hogy csak a PS4... Jim Sterling, Angry Joe stb nem kaptak review kódot. Reméljük nem azért, mert túlságosan bugos lesz az első hetekben. Mert azt bár ezekben a kritikákban is kiemelték, de azonnal védték, hogy ilyen epikus játéknál pár bug tök jelentéktelen, ez picit gyanús is lehet. Más játékoknál erre nagyon szoktak harapni.
Corvus5
Corvus5 2015.05.13. 19:36
Mégcsak "minden időket" sem kell tükröznie sztem, hiszen akkor az új játékok megjelenésével le kellene minősíteni a régieket. Bőven elég annyit tudni, hogy az adott stílus tapasztalt gamerei milyen szubjektív véleményt alkotnak róla. Az már egy elég jó kiinduló pont.
VodevilX
VodevilX 2015.05.13. 20:08
Azt mondjuk nehéz is helyén kezelni.
Aki régi nagy játékok mellett nőtt fel, annak nyilván nem kopik meg, aki ma találkozna egy 10-15-20 éves játékkal, az már kétesélyes.

Lehet hatalmas retro fan az illető (mint ahogy én a régi praktikus filmes trükkökre gerjedek :D) és tudja helyén kezelni, hogy annak idején miért volt akkora dolog, én pl a System Shock 2-vel voltam így, ami ugyan nem túl korszerű, de mégis nyomába sem ér semmilyen Bioshock rész.
Vagy mai standardokat már nem üti meg és így hiába a múlt, már nem élvezhető úgy. Erre meg mondjuk az a legjobb példa, mikor egy sorozaton belül, lásd pl pont a Witcher, a második rész sokkal jobb harcrendszert választott, bár nekem bejött az első is, de a 2 és majd 3 után tényleg két ember marad, aki szívesen végig tolja a trilógiát, és akit inkább elriaszt mint vonz az első rész korszerűtlen harcrendszere.
ajánlott olvasnivaló