Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» The Witcher 3: Wild Hunt pontok [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: The Witcher 3: Wild Hunt pontok
Nem nehéz megtippelni, milyen értékelések születtek, senkit nem fog meglepetés érni.

The Witcher 3: Wild Hunt

11120 levél
Válasz 15.05.13. 20:08 #5
VodevilX
Azt mondjuk nehéz is helyén kezelni.
Aki régi nagy játékok mellett nőtt fel, annak nyilván nem kopik meg, aki ma találkozna egy 10-15-20 éves játékkal, az már kétesélyes.

Lehet hatalmas retro fan az illető (mint ahogy én a régi praktikus filmes trükkökre gerjedek ) és tudja helyén kezelni, hogy annak idején miért volt akkora dolog, én pl a System Shock 2-vel voltam így, ami ugyan nem túl korszerű, de mégis nyomába sem ér semmilyen Bioshock rész.
Vagy mai standardokat már nem üti meg és így hiába a múlt, már nem élvezhető úgy. Erre meg mondjuk az a legjobb példa, mikor egy sorozaton belül, lásd pl pont a Witcher, a második rész sokkal jobb harcrendszert választott, bár nekem bejött az első is, de a 2 és majd 3 után tényleg két ember marad, aki szívesen végig tolja a trilógiát, és akit inkább elriaszt mint vonz az első rész korszerűtlen harcrendszere.
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...
2011 levél
Válasz 15.05.13. 19:36 #4
Corvus5
Mégcsak "minden időket" sem kell tükröznie sztem, hiszen akkor az új játékok megjelenésével le kellene minősíteni a régieket. Bőven elég annyit tudni, hogy az adott stílus tapasztalt gamerei milyen szubjektív véleményt alkotnak róla. Az már egy elég jó kiinduló pont.
11120 levél
Válasz 15.05.13. 19:31 #3
VodevilX
Szerintem az nem baj, ha tényleg rabul ejt a játék akkor tök mind1 ki mit gondol. Gondolj bele, mi a kedvenc játékod? Az 10/10 ugye? És azért azon felül, hogy kapott ilyen pontokat, több helyen is odaírták mellék, hogy a valaha készül legjobb rpgk egyike! Nem idei év, nem elmúlt néhány év, hanem minden idők!
Az mondjuk fura, hogy csak a PS4... Jim Sterling, Angry Joe stb nem kaptak review kódot. Reméljük nem azért, mert túlságosan bugos lesz az első hetekben. Mert azt bár ezekben a kritikákban is kiemelték, de azonnal védték, hogy ilyen epikus játéknál pár bug tök jelentéktelen, ez picit gyanús is lehet. Más játékoknál erre nagyon szoktak harapni.
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...
414 levél
Válasz 15.05.13. 19:22 #2
totyak
Max pontok mi? Na ne vicceljünk már. A hülye is tudja, hogy nincs tökéletes játék. Meg aztán szubjektív is, hogy kinek mi a tízes.
11120 levél
Válasz 15.05.12. 17:06 #1
VodevilX
Ami azt illeti engem ért az a bizonyos meglepetés, hiába népszerűek az előző részek is, pontszámban nem tűnik ki. Itt meg több 10/10 meg 5/5? Not baad
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.