For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Hatred

Nincs korai játék a Hatred előfizetőknek

Újabb baki a botrányjáték háza táján.

2015.05.29. 17:29 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Úgy látszik, nem akar csitulni a háborgó tenger a Hatred körül. A játék kezdettől fogva rengeteg támadásnak van kitéve, ráadásul a fejlesztőknek akadt problémája a Steammel is. Ez ugyan idővel megoldódott, ám van olyan online áruház, ami egyszerűen nem hajlandó felvenni a játékot a kínálatába.
A készítőket persze mindez nem tántorította el céljától, amitől már csak karnyújtásnyira vannak. Ennek örömére néhány nappal ezelőtt bejelentették, hogy akik korábban előrendelték a játékot, azok már mától le is tölthetik és ki is próbálhatják azt, két nappal mindenki más előtt. Nos, ez nem jött össze. Az előrendelők ugyanis ma a játék helyett mindössze egy mailt kaptak, amelyben a fejlesztők sajnálatukat fejezik ki, mivel kiderült, hogy mégsem tudják idő előtt a játékosok rendelkezésére bocsátani a Hatredet. Ennek konkrét okát nem fedték fel, mindössze annyit írtak, hogy a bejelentés előtt nem tesztelték le a lehetőséget, amiről mára kiderült, hogy nem működőképes.
Így minden játékosnak meg kell várnia a júniusi premiert, de a fejlesztők cserkészbecsületszavukat adták, hogy valahogyan ki fogják engesztelni a csalódott előrendelőket. ■

Hatred
A legutóbbi Hatred cikkek, hírek

hozzászólások (1)

medve91
medve91 2015.05.29. 17:47
Még mindig nem értem mit szájal mindenki. Eza játék a mai Videójátékok ellen irányuló társadalmi és politikai kirtitka kifigurázása. hányszor volt hogy azt mondták azért ölte meg mert GTA-ázott, vagy Codozott? rengetegszer, pedig azok a játékok aztán nem pont erről szólnak. a hatred pedig CSAK erről szól, és ez a lényeg. Ezért lesz majd az ha valakit megölnek megint akkor azt fogják mondani: NEm a Hatred tehet róla neem hát azon látszik hogy csak vicc az egész hülyeségből lett megcsinálva, NEEEM a GTA 6 meg 12 az a hibás. pénzt tennnék rá hogy ez lesz!
további hírek

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.

Négy új videón a Horizon: Zero Dawn, amely pontokat is kapott már

Bemutató a világ felfedezéséről, annak lakóiról, a vadászatról és a főhősről, Aloyról.

Square Enix akció a Steamen, Bandai Namco a Humble Store-ban

Ezen a hétvégén a két japán kiadó játékait lehet olcsón begyűjteni.

JátszóDome: videón a Husk első órája

A Twin Peaks és a Silent Hill hangulatát ígérték a fejlesztők.

Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands gépigény és nyílt béta

Jövő hétvégén tartja a nyílt bétát a Ubisoft, amelyhez részletes gépigényt is mellékeltek.