Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Jövő év végén jöhet a Sleepers

Egy elhagyatott űrhajó, egy rejtély és egy amnéziás túlélő. Minden adott egy kis sci-fi borzongáshoz.

2015.06.04. 14:25 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Lassan ott tartunk, hogy túlélőhorrorból is annyi készül, mint annak idején világháborús stratégiából vagy épp zombis játékokból. Ennek lehet örülni és lehet fanyalogni is miatta annak függvényében, ki mennyire rajong a stílusért. Az viszont tény, hogy az utóbbi időben újra nagy divat lett a műfaj.
Ezt a tábort kívánja gyarapítani a Camel101 stúdiója, amely a napokban bejelentette legújabb játékát, a Sleeperst. Az alaptörténet túl sok egyediséget nem hordoz magán, hiszen egy elhagyatott űrhajón magához térő, amnéziája miatt semmire sem emlékező utas bőrébe bújhatunk, akivel ki kell derítenünk, mi is történt a hajóval. A fejlesztők ígérete szerint szellemi és fizikai horrorban egyaránt lesz részünk, ráadásul hiába találunk majd különböző fegyvereket a hajón elszórva, sosem lesz hozzájuk elegendő muníciónk. Egyelőre nem tisztázott, hogy miféle rémségek várnak ránk a sötét folyosókon (bár az alábbi előzetesben láthatunk valamit...), de az ígéretek szerint ellenfeleink kimondottan okosak lesznek. Minden apró neszre felfigyelnek és utána is járnak, hogy mi okozhatta azt, ezért minden lépésünkre figyelni kell majd. A Sleepers a maximális átélés érdekében teljes Oculus Rift támogatást is kap.
Sajnos a megjelenés még nagyon messze van, hisz leghamarabb is csak 2016 év végén számíthatunk a premierre. ■

előző
következő
Jövő év végén jöhet a Sleepers
Jövő év végén jöhet a SleepersJövő év végén jöhet a SleepersJövő év végén jöhet a SleepersJövő év végén jöhet a SleepersJövő év végén jöhet a SleepersJövő év végén jöhet a SleepersJövő év végén jöhet a SleepersJövő év végén jöhet a SleepersJövő év végén jöhet a SleepersJövő év végén jöhet a Sleepers

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló