Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Újra független a People Can Fly stúdió

Az elmúlt években az Epic Games felügyelete mellett dolgoztak, a jövőben újra önállóan tevékenykednek majd.

2015.06.25. 17:11 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A People Can Fly stúdióját aligha kell bemutatni a pörgős akciójátékok szerelmeseinek. 2002-es alapítása óta olyan játékokat köszönhettünk a csapatnak, mint az eredeti Painkiller, a Gears of War PC-s változata, valamint a Bulletstorm. Emellett kivették a részüket a Gears of War 2, a Gears of War: Judgment és a Fortnite fejlesztéséből is. Ebből látszik is, hogy a stúdió az elmúlt években az Epic Games berkeibe tartozott és elsősorban nekik segített be különböző projektekben. Ez azonban már a múlt, ugyanis a stúdió bejelentette, hogy a jövőben ismét önálló, független csapatként folytatják a munkát.
„Megtiszteltetés volt a programozók, designerek és művészek ilyen tehetséges csapatával együtt dolgozni, először, mint az Unreal Engine külső használóival, majd az Epichez tartozó stúdióval – most pedig újra, mint önálló csapattal.” - nyilatkozta Tim Sweeney, az Epic Games vezetője és alapítója, akihez csatlakozott a People Can Fly vezetője, Sebastian Wojciechowski is – „Egy vadonatúj játék fejlesztésén dolgozunk, miközben továbbra is az Epic partnerei vagyunk az UE4 használata révén. Nagyon hálásak vagyunk Timnek és az Epic teljes csapatának ezért a hosszantartó együttműködésért.”
Hogy mi lehet az a projekt, amin a stúdió dolgozik, egyelőre nagy titokban tartják, így arról sem árultak el semmit, hogy mikor fogják bejelenteni. Figyelembe véve a csapat korábbi játékait, várhatóan ezúttal is valami elborult, pörgős, látványos akciójátékról lehet szó. ■

hozzászólások (2)

MattMatthew
MattMatthew 2015.06.25. 17:37
Bulletstorm 2-t a népnek!!!:-D
GeryG
GeryG 2015.06.25. 19:53
+1 A próféta szóljon belőled! :) Máig az egyik legszebb és legélvezetesebb elmebeteg lövölde. :)
ajánlott olvasnivaló