For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Két új szereplő a Toy Soldiers: War Chestben

A Kaiser és Starbright, a He-Man és G.I. Joe, valamint a Phantom és Dark Lord csapatok mellett újabb két vendéget lepleztek le.

2015.07.12. 17:06 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Ubisoft még a nyáron szeretné piacra dobni legújabb várvédős játékát, a Toy Soldiers: War Chestet. A játékban gyerekszobánk ikonikus játékai esnek egymásnak, így garantáltan felbukkannak majd a pici műanyag katonák (no nem az Army Men, hanem a Kaiser oldalon), a lányok számára ismerős Starbright plüssfigurák, valamint a Phantom és Dark Lord frakciók is szerepelni fognak. Mellettük már biztosra vehetjük a He-Man univerzum szereplőinek és a G.I.Joe akcióhőseinek felbukkanását is. Ehhez a díszes társasághoz csatlakozott most két újabb minden gyerek által jól ismert frakció, méghozzá a G.I.Joe ősi ellensége, a Cobra parancsnok és katonái, valamint az Assassin’s Creed 2-ből ismerős Ezio Auditore és kompániája.
Ezzel tehát nyolcra nőtt a játékban elérhető frakciók száma, ebből négy nevezhető vendégszereplőnek, négy pedig saját ötletnek. A játék két kiadásban lesz elérhető valamikor a nyár vége felé. A Standars Edition csak az alap négy sereget fogja tartalmazni, míg a Hall of Fame Editionben már az említett négy vendég is tiszteletét teszi majd. ■

előző
következő
Két új szereplő a Toy Soldiers: War Chestben
Két új szereplő a Toy Soldiers: War ChestbenKét új szereplő a Toy Soldiers: War ChestbenKét új szereplő a Toy Soldiers: War ChestbenKét új szereplő a Toy Soldiers: War ChestbenKét új szereplő a Toy Soldiers: War ChestbenKét új szereplő a Toy Soldiers: War ChestbenKét új szereplő a Toy Soldiers: War ChestbenKét új szereplő a Toy Soldiers: War Chestben
Toy Soldiers: War Chest
A legutóbbi Toy Soldiers: War Chest cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.