Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Jövő héten folytatódik a Life is Strange

Megjelenési dátumot kapott a kalandjáték-sorozat negyedik epizódja.

2015.07.24. 08:12 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Olyan ez, mint mikor az ember hétről hétre várja a kedvenc sorozata újabb és újabb epizódját, addig pedig tűkön ül. Csak épp a Life is Strange (és a többi epizodikus kalandjáték) esetében nem heteket, hanem hónapokat kell kibírni az új rész megjelenéséig. Szerencsére a Dontnod csapata a minap felfedte a negyedik rész, a Dark Room megjelenési dátumát.
Max és Chloe időmanipulálós kalandja kezd egyre veszélyesebbé és veszélyesebbé válni. Max, bár először ijesztőnek, később pedig nagyon hasznosnak tűnt, rájön, hogy a múlt manipulálása nagyon komoly és fájdalmas következményekkel járhat, így nem érdemes csak úgy szabadon játszadozni az események láncolatával. Ennek ellenére tovább folytatja nyomozását Rachel Amber eltűnése ügyében, így pedig eljut a sötét szobába, ahol sok kérdésre kaphat választ.
A Life is Strange – Episode 4: Dark Room július 28-án fog megjelenni - a frissen megjelent launch trailert pedig mindenképpen nézzétek meg, mert nagyon ütős. A fejlesztőknek egyébként a napokban volt okuk az ünneplésre, ugyanis a játék eladásai átlépték az egymilliós álomhatárt. ■

Life is Strange
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Life is Strange

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló