Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Hivatalos Mafia III leleplezés a gamescomon

Évek óta várjuk a bejelentést, a kiadó lassan elő is készítette neki a terepet, most már csak túl kell esni rajta.

2015.07.28. 16:59 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Mafia: The City of Lost Heaven 2001-ben egyike volt az év legjobb játékainak, sokan a fél évvel később megjelent Grand Theft Auto III (ez volt ugye az első 3D-s, hátsó nézetes GTA) legnagyobb konkurensének tartották. A cseh Illusion Softworks zseniális történetet mesélt el kiváló körítés mellett, bár a látványvilág és a játékmenet is egyedinek számított akkoriban, mégis a nagybetűs hangulat vitte el a játékot a hátán.
A folytatásra nagyon sokat kellett várni, hiszen a Mafia II-ről először csak 2007 körül hallhattunk pletyka szinten, majd a hivatalos bejelentést három éves fejlesztés követte, a játék így csak 2010-ben érkezett meg. Bár összességében remekül sikerült, esélye sem volt megismételni az első rész nagy sikerét, legtöbbet az igencsak nyúlfarknyi méretű sztorit rótták fel a készítőknek.
A Mafia III-ról 2012-ben kezdtek el szivárogni az első pletykák, de ezek egészen máig csak pletykák maradtak. Néhány héttel ezelőtt pezsdült fel újra az élet a nyílt titokként kezelt projekt körül, mikor a 2K Games elkezdte a hozzá köthető domainek beregisztrálását. Nos, a nagy leleplezés már tényleg a nyakunkon van, ugyanis a kiadó mára hivatalosan is elismerte, hogy a játék kint lesz az idei gamescomon. A hírek szerint a részletes bemutató kizárólag a sajtó résztvevői számára lesz megtekinthető (azért bizonyára bőven kapunk majd információt az ott elhangzottakról mi is), az első hivatalos előzetest augusztus 5-én a világhálóra is feltöltik, így majd mi is közzétesszük itt. Addig már csak egy hét van hátra, lehet vágni a centit és reménykedni, hogy a színvonal legalább az első két részét meg fogja ütni… De hát… miért is ne ütné meg, ugye? ■

Mafia III
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Mafia III

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló