Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

BattleTech játékot tervez a Shadowrun: Hong Kong fejlesztője

A Harebrained Schemes ehhez is a Kickstarteren szeretné kiegészíteni a büdzsét.

2015.08.01. 13:08 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Harebrained Schemes csapata azon stúdiók egyre gyarapodó táborához tartozik, akik ráéreztek, mivel lehet felélénkíteni a játékosok adományozókedvét. Jól példázza ezt legutóbbi Kickstarter kampányuk, amelyet a Shadowrun: Hong Kong kapcsán indítottak még januárban, hiszen akkor a kitűzött cél tizenkétszeresét gyűjtötték össze, így az augusztus 20-án érkező játékhoz 1,2 millió dollár támogatást kaptak a játékosoktól.
A stúdió tehát hamarosan befejezi aktuális projektjét, ám ez nem jelenti azt, hogy a srácok kivehetik a rendes éves szabit. A legfrissebb hírek szerint ugyanis már javában zajlanak a következő projekt előkészületei, amelyhez ezúttal is a Kickstarteren szeretnének extra tőkét kovácsolni. Az új játékról persze most még szinte semmit sem tudni, de ha hinni lehet a krónikáknak, akkor az 1984-es BattleTech társasjátékok univerzumát szeretnék monitorokra vinni. Egy nyílt befejezésű szerepjátékban gondolkoznak, amelyben hatalmas robotokkal kell érvényt szerezni akaratunknak a körökre osztott csaták során. A robotokat pedig folyamatos fejlesztéssel tehetjük egyre ütőképesebbé.
A Kickstarter kampányt várhatóan valamikor ősszel indítják majd el, akkor bizonyára jóval többet is megtudhatunk a terveikről. ■

BattleTech
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
BattleTech

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló