25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

gamescom 2015

Act of Aggression - bemutatkozott a Cartel

A gamescomon új trailerben leplezték le a játék harmadik frakcióját, amely már a bétában is elérhető.

Írta: GeryG

Az Eugen Systems is kilátogatott Kölnbe az idei gamescomra, ahová az őszre várt Act of Aggressiont is magukkal vitték. A játék három frakció harcait dolgozza fel, ám ezek közül eddig csak kettőt, a US Armyt és a Chimerát ismerhettük meg. A rendezvényről érkezett legújabb előzetesben viszont már a harmadik frakció, a Cartel is bemutatkozik. Mint a másik két frakció esetében, a Cartellel is egészen más felfogásban kell nekiállni a játéknak: a bázisok felhúzásához nagy mennyiségű alumíniumra van szükség (ez a játék egyik fő nyersanyaga), ám az egységek legyártása már pusztán pénzkérdés – hiszen mégis csak egy katonai vállalatról beszélünk, amely zsoldosokat alkalmaz. Nagyban támaszkodnak a legújabb katonai fejlesztésekre, egységeiket és épületeiket is képesek elrejteni a szem elől.
A Cartelt vadonatúj trailerben mutatták be a közönségnek, de az előrendelők számára elérhető béta változat más újdonságokkal is bővült, ezeket főleg a játékosok visszajelzései alapján válogatták össze. A legfontosabb újítás a zoom mértékének 30-40%-os növelése, vagyis mostantól még többet láthatunk a harctérből, még mielőtt a képernyő átváltana a szatellitre – ezt mostantól külön billentyűvel érjük el.
Az Act of Aggression szeptember 2-án fog megjelenni kizárólag PC-re, de így még van lehetőség, hogy előrendeljétek a Steamen és idő előtt kipróbáljátok!

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Act of Aggression

Platform:

Fejlesztő: Eugen Systems

Kiadó: Focus Home Interactive

Megjelenés: 2015. szeptember 2.

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!