25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Assassin's Creed Syndicate trailer Darwinnal és Dickensszel

A Ubisoft mellesleg egy kis történelmi utazásra is meginvitál minket.

Írta: GeryG 1 hozzászólás

Meglepő módon mostanában kevesebbet hallhattunk a Ubisoft talán legsikeresebb szériájának új részéről, az Assassin’s Creed Syndicate-ről. A széria korábbi részei mind egy-egy jellegzetes történelmi esemény vagy korszak körül zajlottak: az első a keresztes háborúk idején, a második a reneszánsz Firenzében, a harmadik az új világ meghódítása után, míg a negyedik a kalózok idejében és az eddigi utolsó, az ötödik fejezet a francia forradalom idején. A sort természetesen a Syndicate sem fogja megszakítani, hiszen az ipari forradalom idejére, Londonba repíti el a játékosokat. A játékokban volt még egy érdekes hasonlóság: rendre híres történelmi személyek is felbukkantak bennük kezdve Leonardo da Vincivel, folytatva George Washington és Thomas Jefferson párosával, majd Bonaparte Napóleonnal. Az új rész ezt a hagyományt sem fogja megszakítani, ugyanis a legújabb trailerben ismét két híres alak bukkan fel: Charles Darwin, az evolúciós elmélet atyja, valamint Charles Dickens, a Twist Olivér és más híres regények írója. Hogy ők ketten milyen szerepet töltenek majd be a történetben, egyelőre kérdéses, de jelen állás szerint az előrendelőknek járó DLC fog hozzájuk kötődni.
A Ubisoft egyébként egy nagyon érdekes trailersorozatot is útjára indított a napokban. A sorozatot (joggal vagy anélkül, ezt mindenki döntse el maga) az utóbbi években rendre azzal támadták, hogy kezdi elveszíteni régi identitását, lendületét és hangulatát. Sokan vélik úgy, hogy a széria csúcsa rögtön a második résszel el is érkezett, attól kezdve viszont lassan, de biztosan hanyatlik. A francia kiadó szeretné ezt megcáfolni, ezért készítettek egy sorozatot, amelyben szépen végigmennek az összes eddig megjelent részen, hogy megmutassák, nem veszett el belőlük az élet. Az első video – amelyet lent szintén megnézhettek – természetesen a 2007-es első részt mutatja be.
Az Assassin's Creed Syndicate PlayStation 4-re és Xbox One-ra október 23-án, PC-re pedig november 19-én fog megjelenni.


Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Assassin's Creed Syndicate

Platform:

Fejlesztő: Ubisoft Quebec

Kiadó: Ubisoft

Forgalmazó: PlayON

Megjelenés:
2015. október 23. PC
n/a: PS4, X1

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Juraviel.Ihuan.Bedvin
Juraviel.Ihuan.Bedvin [5105]
Naszóval, ez érdekes lehet, mármint, az Első Civilizáció tükrében (lévén, hogy ők nyúltak bele az emberi genomba a történet szerint), és ezt hogy ütköztetik Darwin nézeteivel, elméletével. Már ha belemennek ebbe.
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (1 db)