Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Witcher 3: Wild Hunt The Witcher 3: Wild Hunt

Elérhető a The Witcher játékok zenéje

A harmadik rész zenéje már elérhető, az előző két rész zenéi heteken belül megérkeznek.

2015.08.28. 18:05 | GeryG | kategória: Játék

Egy jó szerepjátékhoz nagyon fontos a megfelelő zenei körítés is, hogy a játékos maximálisan bele tudja magát élni a kalandokba. Tisztában vannak ezzel az RPG műfaj egyik jelenlegi legelismertebb stúdiójánál, a CD Projekt RED-nél is, akiknek a The Witcher szériát köszönhetjük.
Az év szerepjátéka címre esélyes The Witcher 3: Wild Hunt zenéi mostantól megvásárolhatóak a Spotify, az Apple Music, a Google Play Music áruházában. Az album összesen 56 számból áll, amelyek között 25 olyat is találunk, amelyek korábban sehol nem voltak elérhetőek – köztük a The Wolven Storm (vagy Priscilla’s Song), valamint a Lullaby of Woe (a Night to remember jelenet zenéje) dalokkal.
Hamarosan a sorozat előző két epizódjának zenéi is elérhetőek lesznek: a The Witcher 29 dalt számláló albumára és a The Witcher 2: Assassins of Kings 47 számára két hetet kell még várni. Megjelenésükkel összesen 132 számból álló gyűjteményt lehet megvásárolni.
Érdekesség, hogy a harmadik rész a májusi premierjét követő hat hétben hatmilliós eladást produkált, amiért a fejlesztők roppant hálásak a játékos közönségnek és arra ösztönzi őket, hogy még keményebben dolgozzanak tovább a jövőben – mert van miért. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

The Witcher 3: Wild Hunt
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Witcher 3: Wild Hunt

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló