Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Shop Heroes

Megjelent a Shop Heroes

Milyen lehet egy kicsiny boltot vezetni egy fantasy világban? Most megtudhatod!

2015.10.09. 11:22 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Aki valaha is játszott bármely fantasy szerepjátékkal, az biztos megfordult legalább egy boltban az adott játék világának valamely eldugott kis településén. Nem hiszem, hogy én vagyok az egyetlen, akinek ilyenkor megfordult a fejében (hacsak egy röpke gondolatfoszlány erejéig is), hogy vajon milyen lenne egy ilyen üzletet vezetni. Nos, erre a kérdésre most egy önálló játékban kapunk választ, ez pedig nem más, mint az ingyenes Shop Heroes. A cloudcade csapatának alkotása a napokban jelent meg iOS-re és Androidra, de ezek mellett Facebookon is elérhető.
A játék Aragonia mesés birodalmába repít minket, ahol megalapíthatjuk saját boltunkat. Ennek sikeres futtatásához 550-nél is több ritka portékát készíthetünk, valamint barátainkkal együttműködve újabb és újabb épületeket oldhatunk fel, hogy még több nyersanyaghoz jussunk. Rettenthetetlen hősöket fogadhatunk fel, hogy veszélyes kalandokra küldjük őket: cserébe igen ritka és értékes kincsekkel megrakodva térnek vissza, köztük kincses ládákkal, tervrajzokkal és egyszerű nyersanyagokkal. De mindez az erőfeszítés mit sem ér a többi játékossal történő valós idejű kereskedelem nélkül, hiszen mégis csak ezért kalapáljuk össze eladandó holminkat, nem?
A Shop Heroes tehát teljesen ingyen tölthető le az App Store-ból, a Google Play áruházból, valamint próbálható ki a Facebookon. De a hivatalos oldalra is érdemes ellátogatni. ■

előző
következő
Megjelent a Shop Heroes
Megjelent a Shop HeroesMegjelent a Shop HeroesMegjelent a Shop HeroesMegjelent a Shop Heroes

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló