Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

A rajongók nem vágynak az Uncharted mozira?

Legalábbis így vélekedik Nolan North, Nathan Drake állandó szinkronhangja.

2015.10.14. 22:22 | szerző: GeryG | kategória: Mozi

Az Uncharted széria rajongói valószínűleg mind egyetértenek abban, hogy a sorozat a látványvilág, a változatos játékmenet és remekül összerakott történetek mellett elsősorban a kifogástalan színészi játék miatt zseniális. Ez többek között a főhős Nathan Drake-t megszólaltató Nolan North-nak is köszönhető, aki egyike a legnépszerűbb videojátékos színészeknek.
Míg a rajongók egyfelől az első három rész PS4-es kiadásával, az Uncharted: The Nathan Drake Collectionnel játszanak és közben tűkön ülve várják az Uncharted 4: A Thief’s End jövő márciusi premierjét, addig a háttérben javában folynak az Uncharted mozi előkészületei is. Utóbbi projekt már megszámlálhatatlanul sok zökkenőn van túl, lassan számon tartani is nehéz, hányadik rendezőjelöltjét fogyasztja úgy, hogy a forgatások még el sem kezdődtek. És a jelek szerint Nathan állandó hangja, Nolan North sincs elragadtatva az egész filmes ötlettől.
„Az én véleményem az egészről az alapján, amit a rajongóktól hallottam, hogy nem kell ez nekik attól függetlenül, melyik sztár lesz benne. Talán azért, mert az Uncharted széria önmagában is elég moziszerű.” – nyilatkozta North egy GameNewsOfficial magazinnak adott interjújában, majd később kitért a főhősre is – „A másik véleményem pedig az, hogy az emberek túl erősen kötődnek Nathan Drake-hez érzelmileg, ezért nagyon nehezen fogadnának el bárki mást, akár engem is a saját arcommal Nathan Drake-nek. A hangot ugyan felismernék, de nem tudom, hogy elfogadnának-e.”
Lehet igazság abban, amit Nolan North állít, hiszen manapság ugyan egyre nagyobb divat videojátékok alapján filmeket forgatni (korábban ez inkább fordítva volt jellemző), ám ezek között egyre több a silány, említésre is alig méltó produktum. Ez, valamint a projektre eddig jellemző erőlködés nem sok jót vetít előre. Mindenesetre a Sony elhivatottnak tűnik, hiszen korábban jelezték, hogy 2017-ben meg fog jelenni a film. De vajon ki fogja magára ölteni Nathan karakterét? És elégedettek lesznek-e vele a rajongók? ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló